Last update 11:56:33 AM

Te Rejat dhe Njoftimet e fundit nga Irani 

Cilët janë Muxhahedinët Iranianë

Engel lavdëron Shqipërinë për muxhahedinët- Top Channel Albania

"IRANI I LIRË" tubimi në Paris 9 korrik 2016

MARYAM RAJAVI, MEETS PRESIDENT MAHMOUD ABBAS - July 30,

Duke përshëndetur personalitete politike nga Shqipëria në Takimin e Madhë, Lirë per Iranin 9 korrik

RAST I VECANTE KORRIK 2015

Forumi i lartë i muxhahedinëve

Mediat Shqiptare

Kerry në Tiranë, Berisha_ Qeveria të ofrohet për muxhahedinëtit

 

Muxhahedinët në Shqipëri, Sevim Arbana_ Asnjë rrezik nuk vjen nga strehimi i tyre

Pandeli Majko

Pandeli Majko Speech

 

I've heard and seen different comments than any other European country has acknowledged. This is not true. I think that is absolutely a wrong perception, they are accepted in different place of Europe and the Center of Mujahedin is in Paris. They are well organized in different groups of Europe.

I think that in Albania it was done a big mistake like it was for the Chemical Weapons. Where are today the Chemical Weapons.
We Albanians score became a major mistake.
It spread a huge panic for chemical weapons in Albania.
It happened any huge horror with Chemical Weapons? Weapons that will dismantling by a sophisticated technology from USA.
This has nothing to do at all with chemical weapons.
There is a parallel with weapons.
We do not have to do with chemical weapons we have to do with the life of people that two month before were fired the missile that killed over 70 men and women.

 

Oct 29, 2015 Camp Liberty missile attack 24 Martyrs

Konferenca Ndërkombëtare në Paris për të Drejtat e Njeriut në Iran

mod_osdonate2

Donate
donation

Assist us in our campaign for
freedom, democracy and human rights

Read more...

Amount :

Orkestra Shqiptare përformon në shenjë solidariteti për Rezistencën Iraniane në Paris

sali berisha- Iranian gathering for democratic change in Iran, Villepinte - Paris, 2014

AL Deleg Pandeli Majko- Iranian gathering for democratic change in Iran, Villepinte - Paris, 2014

Lajmet e fundit

Solidaritet me Rezistencën Historike për Liri të Popullit të Iranit

Korrik 23, 2017

Raporti vjetor i Departamentit të Shtetit të SHBA-së: Regjimi i Iranit mbetet në krye të vendeve që mbështesin terrorizmin

Korrik 21, 2017

Mirëpriten sanksionet e vëna mbi entitetet dhe individët e lidhur me regjimin klerikal

Korrik 19, 2017

Rrëfimet tronditëse të ish-ministrit të Inteligjencës  së regjimit të Mullahëve në lidhje me masakrën e të burgosurve politikë të vitit 1988 në Iran

Korrik 19, 2017

TE GJITHE PER LIRINE NE IRAN

LIRI PËR IRANIN

NCRI on Twitter