• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Merkure 26 Shkurt 2020, 07:49:22.
Çështja kryesore

Vrasje sekrete masive
të disidentëve politikë në 1988

Publications
Top issue
Slider
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Raketat e lëshuara nga Irani drejt dy bazave ushtarakë amerikanë në Irak, janë një veprim provokues me pasoja të rrezikshme për rajonin dhe stabilitetin e tij

Raketat e lëshuara nga Irani drejt dy bazave ushtarake irakiane që strehojnë ushtarakë amerikanë dhe personel të koalicionit, janë një veprim provokues me pasoja të rrezikshme për rajonin dhe stabilitetin e tij. Irani duhet të respektojë marrëveshjet ndërkombëtare, ligjet ndërkombetare dhe detyrimet e tyre në interes të paqes.

Shqipëria nuk është një vend djallëzor, por një vend demokratik që ka vuajtur nga një diktaturë djallëzore e pashembullt, ndaj të drejtat e njeriut i ka të shenjta. Prej dy dekadash Shqipëria mbetet e vendosur në angazhimet e saj përkrah SHBA dhe vendeve të NATO-s në luftën kundër terrorizmit ndërkombëtar dhe çdo akti që vë në rrezik stabilitetin dhe paqen në botë.

 

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.