ARTIKUJT E FUNDIT

E burgosura politike Maryam Akbari Monfared privohet nga telefonatat me familjen

E burgosura politike Maryam Akbari Monfared privohet nga telefonatat me familjen Të burgosurës politike Maryam Akbari Monfared i është ndaluar të flasë në telefon me...

Gjykata e Teheranit merr në konsideratë të dënojë 5 persona me prerje gjymtyrësh për...

  Paditësit në çështjen e “vjedhjeve seriale” nga shtëpitë e Teheranit perëndimor, kanë kërkuar prerje gishtash për pesë të akuzuarit, shkruan një agjenci shtetërore iraniane...

Iran: Mediat Shtetërore Nënvizojnë Mundësinë e një Kryengritjeje Tjetër

Mediat shtetërore të Iranit të dielën dhe të hënën pohuan faktin që regjimi e ka shkatërruar ekonominë e Iranit dhe jetën e popullit, dhe...

Gratë marrin pjesë në mënyrë aktive në protestën e 5-të mbarëkombëtare nga pensionistët iranianë

  Gratë marrin pjesë në protestën në Mashhad Protesta e pestë mbarëkombëtare nga pensionistët iranianë u mbajt në 17 qytete, përfshirë kryeqytetin Teheran të Dielën, 18...

Populli i Iranit: Grumbullimi i zemërimit për momentin e premtuar

  Më parë media shtetërore iraniane ka shkruar për "krizën e mosbesimit" të popullit iranian ndaj qeverisë, por tani një nga këto media, faqja...

Mediat Shtetërore: Irani në Prag të një Revolucioni

Krizat ekonomike e sociale të Iranit e kanë shtuar urrejtjen e shoqërisë ndaj regjimit. Mediat shtetërore të Iranit dhe zyrtarët e regjimit e pranojnë...

Iran: Shkaku i Kërcënimeve Bërthamore Gjithnjë e më Specifike të Regjimit Iranian

  Javën e shkuar, regjimi iranian shpalli që po fillonte punën për pasurimin e uraniumit deri në 60 përqind. Në shërbim të këtij qëllimi, tha...

tetëdhjetë e katër tentativa vetëvrasjeje regjistrohen brenda një dite në kryeqytetin Teheran

Të paktën 84 njerëz kanë tentuar të vrasin veten vetëm brenda një dite në kryeqytetin iranian, Teheran, sipas agjencisë shtetërore të lajmeve Rokna. Nga e...

Plani i Regjimit Iranian për Pasurim me 60 Përqind Reflekton një Model Shumë më...

Regjimi iranian ka filluar ta pasurojë uraniumin me 60 përqind, në përputhje me fushatën e shantazheve bërthamore të mullahëve. Zëvendës Ministri i Jashtëm i mullahëve,...

Shtohen në Mbarë Iranin Thirrjet për Bojkot Mbarëkombëtar të Farsës së Zgjedhjeve Presidenciale

  Bandar Anzali – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, duke bërë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve të regjimit –...