• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Premte 21 Shkurt 2020, 21:20:26.
Çështja kryesore

Tur Virtual i Ekspozitës Mbresëlënëse në Ashraf 3

Published on 22 Janar 2020.
Muzeu i 120 viteve të betejës për liri në Iran- Ashraf-3 Shqipëri, ku banojnë anëtarët e MEK

Publications
Top issue
Slider
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Iranianë, Mbështetës të MEK e NCRI, Zhvillojnë Tubim në Francë në Përvjetorin e Revolucionit Anti-Monarkik

Në këtë tubim morën pjesë edhe ligjvënës e politikanë të njohur francezë

Iranianë, mbështetës të Organizatës Muxhahedine të Popullit të Iranit (PMOI, Mojahedin-e Khalq ose MEK) dhe Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) në Paris, Francë, të martën zhvilluan një tubim me rastin e përvjetorit të revolucionit anti-monarkik të 1979-së dhe në mbështetje të Protestave të Iranit, në vazhdimësi të tubimeve të tjera Free Iran nëpër botë.  

I Tmerruar nga Bojkotimi i Zgjedhjeve False Parlamentare, Rouhani Lutet Dëshpërimisht: Mos u Rrini Larg Votimeve

Nga frika e një kryengritjeje tjetër dhe e një bojkotimi kombëtar të zgjedhjeve të regjimit, presidenti i regjimit Hassan Rouhani i lutet popullit të marrë pjesë

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 11 shkurt 2020.

Sot, shumica dërrmuese e popullit iranian i shpërfilli dhe i bojkotoi tubimet e orkestruara nga shteti me rastin e përvjetorit të revolucionit anti-monarkik në Teheran e qytete të tjera. Kjo ndërkohë që regjimi i mullahëve kishte përdorur të gjitha burimet qeveritare, duke përfshirë IRGC, paraushtarakët Bassij, zyrat dhe agjencitë qeveritare, dhe mercenarët e huaj për të mobilizuar një turmë të madhe njerëzish.

Duke Përkujtuar Përvjetorin e Revolucionit Anti-Monarkik të Vitit 1979 në Ashraf-3

Zonja Marjam Raxhavi, presidentja e zgjedhur e NCRI tha në Ashraf - 3: Kombi ynë nuk ka ndalur kurrë të ngrihet në revolta; padyshim që do të arrijë lirinë dhe do të rimarrë sovranitetin e popullit të uzurpuar

Marjam Raxhavi: Kombi ynë kurrë nuk ka ndalur të ngrihet dhe të revoltohet; padyshim që do të arrijë lirinë dhe do të rimarrë sovranitetin e popullittë uzurpuar

Iran: Arrestime Masive të Mbështetësve të MEK dhe Ish të Burgosurve Politikë në Përvjetorin e Revolucionit Anti-Monarkik të 1979-ës dhe në Vigjilje të Zgjedhjeve False

Mbështetës të MEK dhe ish të burgosur politikë janë arrestuar në mënyrë arbitrare nga forcat e sigurisë së regjimit iranian

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 11 shkurt 2020.

Ditët e fundit, njëkohësisht me përvjetorin e revolucionit anti-monarkik dhe me zgjedhjet false parlamentare, regjimi klerikal ka kryer arrestime masive, sidomos të të burgosurve politikë të liruar dhe mbështetësve të Organizatës Muxhahedine të Popullit të Iranit (PMOI/MEK) në Teheran e qytete të tjera.

Iranianë, mbështetës të MEK dhe NCRI, zhvillojnë tubim në Europë, SHBA, dhe Kanada në përvjetorin e revolucionit anti-monarkik

Të shtunën më 8 shkurt 2020, anëtarë të komuniteteve iraniane dhe mbështetës të Organizatës Muxhahedine të Popullit të Iranit (PMOI, Mujahedin-e Khalq ose MEK) dhe Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) zhvilluan demonstrata në Britani, Suedi, Kanada, dhe në SHBA me rastin e përvjetorit të revolucionit anti-monarkik të 1979-ës dhe në mbështetje të Protestave të Iranit.

Iran: Dënime me Burgim të Gjatë për të Arrestuarit në Kryengritjen e Nëntorit 2019

Iran: Dënime me Burgim të Gjatë për të Arrestuarit në Kryengritjen e Nëntorit 2019

Gjatë protestave të Iranit në nëntor 2019 dhe janar 2020, regjimi iranian ka arrestuar mbi 12,000 protestues.

Të ashtu-quajturat gjykata të regjimit klerikal kanë dënuar një numër protestuesish të arrestuar gjatë kryengritjes mbarëkombëtare të nëntorit 2019 me burgim të gjatë.

Iran: Refreni shurdhues i liderit të regjimit është frika nga bojkotimi deçiziv i zgjedhjeve

Kushdo që i dobëson zgjedhjet është në kampin e armikut. Ligji i Sheriatit dikton pjesëmarrjen, e cila është domosdoshmëri për sigurinë

Të tmerruar nga bojkotimi deçiziv i maskaradës së zgjedhjeve parlamentare dhe pas komenteve të së mërkurës nga udhëheqësi suprem i regjimit, Ali Khamenei, liderët e mullahëve kanë dalë në skenë njëri pas tjetrit në përpjekje për t’ia futur frikën publikut që të marrë pjesë në këtë farsë.

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.