ARTIKUJT E FUNDIT

Iran: Infermierë e njerëz të tjerë zhvillojnë protesta pavarësisht krizës së koronavirusit

Infermierë në një tubim proteste në Teheran, Iran   Raportim nga PMOI/MEK Iran, 3 qershor 2020—Infermierë e njerëz nga degë të tjera të shoqërisë iraniane po zhvillojnë...

Sa njerëz kanë vdekur në kryengritjet mbarëkombëtare të Iranit?

  Regjimi iranian po përpiqet ta minimizojë krimin që ka kryer duke vrarë 1,500 protestues në nëntor 2019 Raportim nga PMOI/MEK NGA BRENDA IRANIT Iran, 3 qershor...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi në 325 Qytete Shkon mbi 49,000

Sipas Universitetit të Shkencave Mjekësore, numri i të shtruarve në spital në Kermanshah dje ishte sa tre të katërtat e Teheranit, që ka...

Organizata e të Drejtave Njerëzore Dënon Faktin që Regjimi Iranian i Jep Përparësi Sigurisë...

Forcat represive të sigurisë së regjimit gjatë protestave të Iranit, nëntor 2019 – foto fajli “Ndërkohë që koronavirusi bën kërdinë në provinca të ndryshme të...

Regjimi Iranian i Minimizon Krimet e Tij Gjatë Protestave Mbarëkombëtare të Nëntorit

  Foto të disa martirëve të protestave të Iranit, nëntor 2019 Mullah Mojtaba Zolnouri, anëtar i parlamentit të regjimit iranian, duke u përpjekur t’i minimizojë krimet e forcave...

Iran: Numri i vdekjeve nga Koronavirusi në 324 qytete shkon mbi 48,800

  Ministria e Shëndetësisë e regjimit: 3,117 raste të reja në 24 orët e fundit, rritje katërfish në një muaj, pothuajse numri më i lartë...

Protesta të reja në qytete të ndryshme të Iranit

Protesta në provincat Khuzestan dhe Kurdistan, Iran Raportim nga PMOI/MEK Iran, 31 maj 2020—Protestat po përshkallëzohen në mbarë Iranin teksa njerëz nga të gjitha sferat e...

Ministri i Brendshëm i Regjimit Iranian Pranon Vrasjen e Protestuesve Gjatë Protestave të Iranit,...

1 qershor 2020 Foto të disa prej martirëve të protestave të Iranit -- Nëntor 2019 Ministri i brendshëm i regjimit iranian pranon vrasjen e protestuesve gjatë protestave...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi në 324 Qytete Shkon mbi 48,500

Iran: Numri i vdekjeve nga koronavirusi në 324 qytete shkon mbi 48,500 Paralajmërime dhe shpallje e gjendjes së kuqe provincë pas province Organizata Muxhahedine e Popullit...

Mediat Shtetërore të Iranit Pranojnë se Ministria e Inteligjencës i Prezanton Agjentët e Saj...

Mediat Shtetërore të Iranit Pranojnë se Ministria e Inteligjencës i Prezanton Agjentët e Saj si Ish-Anëtarë apo Kritikë të MEK Regjimi iranian është i përmbytur...