• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Hene 20 Janar 2020, 14:23:46.
Çështja kryesore
Publications
Top issue
Slider
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Maryam Rajavi: Regjimi i Iranit Tërhiqet Praktikisht nga Marrëveshja Bërthamore duke Braktisur Angazhimet e Tij; Është Domosdoshmëri të Aktivizohet Mekanizmi Final JCPOA, Rivendosni Gjashtë Rezolutat e Këshillit të Sigurisë

Deklarata e NRCI: Marjam Raxhavi Tha; Regjimi i Iranit Tërhiqet Praktikisht nga Marrëveshja Bërthamore duke Braktisur Angazhimet e Tij; Është Domosdoshmëri të Aktivizohet Mekanizmi Final JCPOA, Rivendosni Gjashtë Rezolutat e Këshillit të Sigurisë

 Zonja Marjam Raxhavi, Presidentja e zgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), përshkroi vendimin mbrëmë nga regjimi iranian që të mos respektojë "kufizimet në numrin e centrifugave, kapacitetin, përqindjen dhe nivelin e uraniumit të pasuruar dhe kërkimet dhe zhvillimet, "në programin e tij bërthamor si një largim praktik nga marrëveshja bërthamore e Iranit, e njohur si Plani i Përbashkët i Gjithëpërfshirës i Veprimit (JCPOA).

Qassem Soleimani, një Kriminel Mizor

Përgjegjës për Krime Kundër Njerëzimit në Iran dhe në Rajon

Hyrje

Një sulm ushtarak amerikan në Irak vrau Qasem Soleimani-n, komandantin famëkeq të Forcave terroriste Quds, më 2 janar.

SHBA e Përcaktoi Grupin e Terrorit të Militias të mbështetur nga Irani në Irak si një Organizatë terroriste e huaj

Aas’ib Ahl al-Haq është një organizatë e mbështetur nga Irani që ka marrë përgjegjësinë për më shumë se 6,000 sulme kundër SHBA dhe forcave të tjera në Irak.

Të Premten Departamenti i Shtetit i Shteteve të Bashkuara përcaktoi Aas'ib Ahl al-Haq, i njohur gjithashtu si AAH, një nga grupet e përfaqësuesit të regjimit iranian në Irak, si një Organizatë Terroriste e Huaj (FTO). Sekretari amerikan gjithashtu deklaroi se departamenti i tij ka përcaktuar udhëheqësit e AAH-së, vëllezërit Qays dhe Laith al-Khazali, si Terroristë Globalë të Posaçëm (SDGT).

Njerëzit në Iran dhe në të gjithë globin festojnë vdekjen e Qassem Soleimani

Iranianët që festojnë vdekjen e Qassem Soleimani në Iran dhe në vendet e tjera
Irani, përkrahës i Organizatës Popullore Mojahedin të Iranit (PMOI, Mujahedin-e Khalq ose MEK), dhe populli i Sirisë dhe i Irakut, po gëzohen pas vdekjes së gjeneralit famëkeq të regjimit iranian, Qassem Soleimani, i cili ishte përgjegjës për vdekjen e qindra mijëra njerëzve brenda dhe jashtë Iranit.

Iran: Publiku Mirëpret Vdekjen e Soleimani-t

Veprimtaritë e MEK në Teheran e në qytete të tjera të Iranit

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 04 janar 2020.

Maryam Rajavi; “Eliminimi i Soleimani-t përshpejton përmbysjen e regjimit”

Mesazhe dhe postera të Udhëheqjes së Rezistencës vendosen dhe shpërndahen në mbarë vendin

Iran: Vendosja e Mesazheve dhe Fotove të Udhëheqjes së Rezistencës në Teheran e Qytete të Tjera

Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës të MEK në Iran

MASSOUD RAJAVI: “Përmbysja e regjimit anti-njerëzor është e sigurtë”

Mëngjesin e sotëm, më 3 janar, 2020, njësitë e Rezistencës vendosën postera me foto e mesazhe të Znj. Maryam Rajavi, Presidentes së zgjedhur të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), dhe Z. Massoud Rajavi, Liderit të Rezistencës Iraniane, në Teheran (autostradat Niavaran dhe Al-Ahmad, dhe në Moniriyeh, Kianshahr, Sadeqiyah, e Vahidiyeh) e në qytete të tjera, si Tabriz, Gorgan, Hamedan, dhe Kashan.

MEK: Mijëra protestues në Iran janë nën tortura dhe keqtrajtim

Protestat në Iran: Mijëra protestues në Iran janë nën tortura

Mbi 12,000 njerëz janë arrestuar gjatë protestave në Iran në nëntor të vitit 2019. Të burgosurit janëtë izoluar nën kushte të rënda. Sipas raporteve të marra nga grupi kryesor i opozitës në Iran, Organizata Popullore Moxhahedin e Iranit (PMOI, Mujahedin-e-Khalq ose MEK), hetuesit dhe torturuesit kanë transferuar shumë prej të plagosurve nga spitalet në burg dhe i kanë vënë ata nën tortura.

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.