• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Premte 20 Shtator 2019, 19:22:38.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Sulmi Kibernetik Amerikan Ka Dëmtuar Aftësinë e Regjimit Iranian për të Marrë në Shënjestër Cisternat e Naftës - NY Times

Një sulm sekret kibernetik kundër regjimit iranian në qershor arriti të fshinte një databazë të rëndësishme që përdorej nga krahu paraushtarak i regjimit për të planifikuar sulme kundër cisternave të naftës, si dhe dëmtoi aftësinë e Teheranit për të marrë në shënjestër fshehurazi anijet e transportit në Gjirin Persik, të paktën përkohësisht, sipas zyrtarëve të lartë amerikanë.

Amnesty International: OKB Duhet ta Hetojë Masakrën e 1988-ës në Iran

 

Në vigjilje të Ditës Ndërkombëtare të Viktimave të Zhdukjeve të Detyruara më 30 gusht, Amnesty International të mërkurën i bëri thirrje Kombeve të Bashkuara që të nisin një hetim të pavarur mbi masakrën e mijëra të burgosurve politikë në 1988-ën në Iran.

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.