• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Shtune 07 Dhjetor 2019, 21:01:04.
Çështja kryesore

Ngushëllime popullit dhe qeverisë së Shqipërisë për katastrofën e tërmetit

Multimedia
Publications
Top issue
Slider
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

110 Ligjvënës Amerikanë Nxisin Europën që t’i Mbyllë Ambasadat e Regjimit Iranian për Shkak të Komploteve Terroriste Kundër MEK

Te paktën 110 ligjvënës të Shteteve të Bashkuara nga të dyja partitë, Demokratike dhe Republikane, kanë bashkë-sponsorizuar një rezolutë që dënon aktet e terrorizmit të regjimit iranian, veçanërisht ato që kanë marrë në shënjestër grupin kryesor opozitar Organizatën e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI), ose Mujahedin-e-Khalq (MEK), dhe bëjnë thirrje për mbylljen e ambasadave të regjimit në Europë, sidomos në Shqipëri.

Mbi 200 Protesta në Iran Gjatë Tetorit

Iran-Arak-Azarab

Shkruar nga Shahriar Kia më 07 nëntor 2019.

Në Iran gjatë tetorit ka patur 204 protesta në 59 qytete dhe 24 provinca të vendit, sipas raporteve nga Rezistenca Iraniane, gjë që nënkupton një mesatare prej shtatë protestash në ditië.

Si gjithmonë, do t’i shohim protestat sipas sektorëve. 

SHBA Vë Sanksione mbi Anëtarin e ‘Komisionit të Vdekjes’ të Masakrës së 1988-ës në Iran

Shkruar nga Shkrimtar i Stafit më 06 nëntor 2019.

Më 4 nëntor 2019, Departamenti amerikan i Thesarit sanksionoi Shtabin e Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të regjimit iranian dhe nëntë individë, duke përfshirë Ebrahim Raisi-n, i cili ka qenë më parë anëtar i "komisioneve të vdekjes" që kanë qenë përgjegjëse për masakrën e 1988-ës ndaj mijëra të burgosurve politikë.

Terroristët Pranojnë se Kanë Spiunuar mbi MEK-un në Territorin Amerikan për Regjimin Iranian

Shkruar nga Shahriar Kia më 06 nëntor 2019.

Dy agjentë të regjimit iranian të arrestuar vitin e shkuar në Shtetet e Bashkuara për spiunazh mbi anëtarë të opozitës iraniane Organizata e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI), ose Mujahedin-e Khalq (MEK), i kanë pranuar akuzat kundër tyre, shpalli të martën, më 5 nëntor 2019, Departamenti amerikan i Drejtësisë (DOJ).

SHBA Fut në Listën e Zezë Forcat e Armatosura të Regjimit Iranian dhe Nëntë Zyrtarë të Lartë të Tij

Shkruar nga Mansoureh Galestan më 05 nëntor 2019.

Të hënën, Thesari i Shteteve të Bashkuara vuri sanksione mbi Shtabin e Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të regjimit iranian si dhe mbi nëntë individë "të cilët janë të emëruar ose kanë vepruar në interes të Ali Khamenei-t, Udhëheqësit Suprem të pazgjedhur të regjimit iranian, zyra e të cilit është përgjegjëse për zhvillimin e agjendës radikale të Iranit."

Krim Kundër Njerëzimit: Prezantohet në Parlamentin Europian Libri i Ri mbi Masakrën e Regjimit Iranian ndaj Anëtarëve të Mujahedin-E Khalq MEK

Shkruar nga Shkrimtar i Stafit më 03 nëntor 2019.

Një libër i ri me titull “Krim Kundër Njerëzimit” i publikuar nga Organizata e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI, Mujahedin-e Khalq ose MEK), dhe i prezantuar në Parlamentin Europian të mërkurën, liston emrat e mbi 5,000 njerëzve nga 30,000 të burgosurit politikë që u ekzekutuan në Iran gjatë masakrës së 1988-ës.

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.