Friday, May 29, 2020
Ballina About

About

Bota Duhet të Dëgjojë Zërat e Vërtetë të Iranit

Shumë ekspertë besojnë se regjimi iranian është më i dobët se kurrë në 39 vite dhe sugjerojnë se kjo ndodh për një larmi shkaqesh,...

Rinia iraniane do të marrë pjesë dhe do të mbështesë tubimin vjetor të opozitës “Irani i lirë”

E martë, 20 qershor 2017 NCRI - Në Paris, më 1 korrik, dhjetëra mijëra iranianë do të mblidhen për tubimin vjetor të "Iranit të...

STRUKTURA

NCRI ka një sekretariat me qendër në paris, i kryesuar nga Mahnaz Salimian (Sekretar i lartë i NCRI). Abolghasem Rezai është zëvendës sekretar i...

Events

Below are a list of some events that we have co-sponsored featuring the Resistance movement's key international supporters:   ...

Rezistenca Jonë

KËSHILLI KOMBËTAR I REZISTENCËS SË IRANIT (KKRI)   Këshilli kombëtar i Rezistencës së Iranit, një koalicion I gjerë i organizatave demokratike iraniane duke...