Saturday, May 30, 2020
Ballina About Our Resistance

Our Resistance

Rinia iraniane do të marrë pjesë dhe do të mbështesë tubimin vjetor të opozitës “Irani i lirë”

E martë, 20 qershor 2017 NCRI - Në Paris, më 1 korrik, dhjetëra mijëra iranianë do të mblidhen për tubimin vjetor të "Iranit të...

STRUKTURA

NCRI ka një sekretariat me qendër në paris, i kryesuar nga Mahnaz Salimian (Sekretar i lartë i NCRI). Abolghasem Rezai është zëvendës sekretar i...

Rezistenca Jonë

KËSHILLI KOMBËTAR I REZISTENCËS SË IRANIT (KKRI)   Këshilli kombëtar i Rezistencës së Iranit, një koalicion I gjerë i organizatave demokratike iraniane duke...