Monday, March 8, 2021
Ballina Albania Support

Albania Support

Edi Rama, “Ne kemi divergjenca me Regjimin Iranian. Ne kemi rrezikuar për t’i shpëtuar njerëzit (anëtarët e MEK) nga kërcënimi i jetës së tyre”

E Mërkurë, 5 Shkurt 2020 Këshilli Atlantik Kryeministri Edi Rama ndan opinionin e tij mbi zhvillimet e fundit në integrimin e vazhdueshëm të Shqipërisë...

Kryeministri Shqiptar Thotë se Vendi i Tij Nuk do ta Ndryshojë Përqasjen ndaj Opozitës Iraniane MEK

Kryeministri Shqiptar Edi Rama dhe Jens Stoltenberg, Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës së Traktatit të Atlantikut Verior (NATO) në Bruksel më 29 Janar Shkruar...

Kryetari i LZHK Mbështet kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian

Mbështetni kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian dhe Bëni thirrje për veprime urgjente për të ndaluar vrasjet dhe shtypjen Në mes të...

‘Ne e dimë si funksionojnë diktaturat’, Rama për ‘kërcënimet’ e Iranit: Marrëdhënia me SHBA e panegociueshme

‘Ne e dimë si funksionojnë diktaturat’, Rama për ‘kërcënimet’ e Iranit: Marrëdhënia me SHBA e panegociueshme Kryeministri Edi Rama gjatë një bashkëbisedimi me gazetarët...

Grida Duma: Regjimi iranian është një regjim kriminal që kërcënon botën

Deputetja e PD-së Grida Duma foli për konfliktin mes Iranit dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Duma deklaroi se regjimi iranian nuk ka fuqi...

Pas Sulmit me Raketa Kundër Forcave Amerikane në Irak, Khamenei i Shfren Shqipërisë për Kryengritjen e Popullit Iranian

Autoritetet shqiptare i përgjigjen Khamenei-t Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 09 janar 2020. Presidenti Trump vuri në dukje...

Nje sulm terrorist i Ajetullaheve kunder bazave ushtarake te SHBA ne Irak!

Nje sulm terrorist i Ajetullaheve kunder bazave ushtarake te SHBA ne Irak! Te dashur miq, me urdher te Ajetullaheve terroriste, forcat ushtarake te...

Raketat e lëshuara nga Irani drejt dy bazave ushtarakë amerikanë në Irak, janë një veprim provokues me pasoja të rrezikshme për rajonin dhe stabilitetin...

Raketat e lëshuara nga Irani drejt dy bazave ushtarake irakiane që strehojnë ushtarakë amerikanë dhe personel të koalicionit, janë një veprim provokues me...

Partia Demokristiane e Shqipërisë Kryetari Mbështet kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian

Partia Demokristiane e Shqipërisë Kryetari Mbështetni kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian dhe Bëni thirrje për veprime urgjente për të ndaluar vrasjet dhe shtypjen Në...

Partia Republikane E Shqipërisë Kryetari Dënon Vrasjet Masive Në Iran Mbështet Kryengritjen Mbarëkombëtare Të Popullit Iranian

PARTIA REPUBLIKANE E SHQIPËRISË KRYETARI Dënon vrasjet masive në Iran Mbështet kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian & Njeh NCRI-në si Alternativën Legjitime ndaj Tiranisë...

Letter to President Tajani 5 April 2018

<p><a href="images/pdf/Letter_to_President_Tajani_5_April_2018.pdf" target="_blank" rel="noopener noreferrer"a></p>