Wednesday, October 20, 2021

Nje sulm terrorist i Ajetullaheve kunder bazave ushtarake te SHBA ne Irak!

Nje sulm terrorist i Ajetullaheve kunder bazave ushtarake te SHBA ne Irak! Te dashur miq, me urdher te Ajetullaheve terroriste, forcat ushtarake te...

Kryetari i LZHK Mbështet kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian

Mbështetni kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian dhe Bëni thirrje për veprime urgjente për të ndaluar vrasjet dhe shtypjen Në mes të...

Edi Rama, “Ne kemi divergjenca me Regjimin Iranian. Ne kemi rrezikuar për t’i shpëtuar...

E Mërkurë, 5 Shkurt 2020 Këshilli Atlantik Kryeministri Edi Rama ndan opinionin e tij mbi zhvillimet e fundit në integrimin e vazhdueshëm të Shqipërisë...

Kryeministri Shqiptar Thotë se Vendi i Tij Nuk do ta Ndryshojë Përqasjen ndaj Opozitës...

Kryeministri Shqiptar Edi Rama dhe Jens Stoltenberg, Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës së Traktatit të Atlantikut Verior (NATO) në Bruksel më 29 Janar Shkruar...

Pas Sulmit me Raketa Kundër Forcave Amerikane në Irak, Khamenei i Shfren Shqipërisë për...

Autoritetet shqiptare i përgjigjen Khamenei-t Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 09 janar 2020. Presidenti Trump vuri në dukje...

Letter to President Tajani 5 April 2018

<p><a href="images/pdf/Letter_to_President_Tajani_5_April_2018.pdf" target="_blank" rel="noopener noreferrer"a></p>