Saturday, October 16, 2021

Grida Duma: Regjimi iranian është një regjim kriminal që kërcënon botën

Deputetja e PD-së Grida Duma foli për konfliktin mes Iranit dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Duma deklaroi se regjimi iranian nuk ka fuqi...

Raketat e lëshuara nga Irani drejt dy bazave ushtarakë amerikanë në Irak, janë një...

Raketat e lëshuara nga Irani drejt dy bazave ushtarake irakiane që strehojnë ushtarakë amerikanë dhe personel të koalicionit, janë një veprim provokues me...

Letter to President Tajani 5 April 2018

<p><a href="images/pdf/Letter_to_President_Tajani_5_April_2018.pdf" target="_blank" rel="noopener noreferrer"a></p>

Pas Sulmit me Raketa Kundër Forcave Amerikane në Irak, Khamenei i Shfren Shqipërisë për...

Autoritetet shqiptare i përgjigjen Khamenei-t Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 09 janar 2020. Presidenti Trump vuri në dukje...

Partia Demokristiane e Shqipërisë Kryetari Mbështet kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian

Partia Demokristiane e Shqipërisë Kryetari Mbështetni kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian dhe Bëni thirrje për veprime urgjente për të ndaluar vrasjet dhe shtypjen Në...

Partia Republikane E Shqipërisë Kryetari Dënon Vrasjet Masive Në Iran Mbështet Kryengritjen Mbarëkombëtare Të...

PARTIA REPUBLIKANE E SHQIPËRISË KRYETARI Dënon vrasjet masive në Iran Mbështet kryengritjen mbarëkombëtare të popullit iranian & Njeh NCRI-në si Alternativën Legjitime ndaj Tiranisë...