• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Hene 20 Janar 2020, 14:23:46.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Anëtari PMOI vdes në Shqipëri

Ai është një prej 120.000 viktimave të diktaturës regjimit Iranian

E diel, 09 Gusht 2015

Mohammad Hadi Taali ndërroi jetë në Shqipëri. Përpara se të transferohej në Shqipëri ai banonte në kampin Ashraf dhe Kampin e Lirisë në Irak, ku shëndeti i tij u përkeqësua për shkak të bllokadës jonjerëzore mjekësore.
Ai është anëtari i 26 i PMOI-së dhe ka humbur jetën për shkak të bllokadës mjekësore të imponuar në Camp Ashraf dhe banorëve të Kampit të Lirisë.

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.