• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Shtune 25 Janar 2020, 19:37:04.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

IRAN: Khamenei urdhra për rritjen e ekzekutimeve, sulm me raketa në Kampin e Lirisë.

Khamenei dha urdhër për të rritur ekzekutimet dhe sulmet me raketa në kampin e Lirisë për të kontrolluar situatën brenda vendit, pas operacionit "Stuhia Vendimtare".
NCRI - Udhëheqësi suprem i regjimit iranian, Ali Khamenei, i frikësuar nga e pasojat e operacionit ushtarak 'Stuhisë vendimtare'e koalicionit arabe kundër pushtimit të Jemenit nga mercenarë të regjimit klerikal-së dhe për të kontrolluar situatën në vend, ka urdhëruar zyrtarët e regjimit të tij të rrisin numrin e ekzekutimeve të fshehta e të dukshme dhe regjimit ka grupin e saj Forca Kudsit në Irak në emër të Asa'ibAhl al-Haq për të zhvilluar raketa dhe sulmet terroriste kundër Kampit të Lirisë pranë Aeroportit Ndërkombëtar të Bagdadit që është shtëpita e anëtarëve të opozitës Iraniane.

Në mënyrë që të përgatisin terrenin për sulmet kriminale kundër Kampit të Lirisë, terroristët e regjimit Iranian, Forcat Kudsit kanë ngarkuar mercenarë e saj në Irak për të përhapur dezinformata rreth Organizatave të Popullit Mojahedin të Iranit (PMOI/MEK) në transmetimet e tyre të lajmeve pretendohet se PMOI ka bashkëpunuar me Daesh (ISIS). Kjo përfshihet në një program televiziv të quajtur Al-AHD drejtuar nga Asa'ibAhl al-Haq.
Duke vënë në dukje angazhimet e përsëritura me shkrim nga qeveria e SHBA dhe Kombet e Bashkuara në lidhje me sigurinë dhe mirëqenien e banorëve të Kampit të Lirisë. Rezistenca Iranian i bën thirrje Këshillit të Sigurimit të OKB-së dhe qeverisë së SHBA për të miratuar masat e nevojshme politike dhe të sigurisë për të parandaluar sulmet terroriste dhe raketa kundër kampit.
Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës të Iranit
29 Mars 2015

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.