• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 17 Shtator 2019, 18:29:01.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

UNHCR perditëson cështjen mbi gjëndjen e banorëve Camp Liberty

E Mërkurë, 16 Dhjetor 2015

NCRI - Agjencia e Refugjatëve të Kombeve të Bashkuara të hënën publikoi një deklaratë të përditësuar mbi situatën e disa mijë anëtarëve të grupit kryesor opozitar Iranian të Organizatës Popullore Mojahedin të Iranit (PMOI), ose muxhahidinëve-e Khalq (MEK), në Kampin e Lirisë në Irak.

Stampa Email

Kampi i Lirisë: Për 8 ditë rresht forcat Irakiane hyrjnë në bare, ushqim, karburant dhe mjekësi

E shtunë, 07 Nëntor 2015

Kampi i Lirise nën atakun e rëndë – Nr. 17
Për 8 ditë rresht forcat Irakiane të ushqimit, karburantit, mjekësisë në kampin e Lirisë kanë ndaluar shkarkimin e ujërave të zeza
Sot, më 6 nëntor, për ditën e tetë radhazi, forcat Irakiane penguan ushqimin, karburantit dhe nevoja të tjera themelore të banorëve nga marrja në Kampin e Lirisë. Infrastruktura në të gjithë kampin është dhe sistemi vital i punës me energji elektrike dhe Kampin e Lirisë ka punur vetëm nga gjeneratorët elektrik të kampit, duke penguar hyrjen e karburantit gjë e cila prek të gjitha çështjet e kampit, duke përfshirë edhe ngrohjen e saj dhe sistemet e ftohjes, gatimin, etj

Stampa Email

5 ditë pas sulmit, Qeveria Irakut ndalon hyrjen e ushqimit dhe karburantit në Kampin e Lirisë

E Martë, 03 Nëntor 2015 

Camp Liberty nën atakun e rëndë – Nr. 15
Së bashku me sulmin me raketa, ka 5 ditë që nga dita e sotme që Qeveria e Irakut pengon hyrjen e ushqimit, karburantit dhe ndalon shkarkimin e ujërave të zeza të kampit


Këshilli i Sigurimit duhet të veprojë menjëherë për të ndëshkuar autorët e sulmit me raketa, për të siguruar sigurinë e Kampit të Lirisë, dhe të heqë bllokadën e saj

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.