• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Premte 15 Nentor 2019, 15:25:21.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Kampi Liberti: Agjentët irakianë pengojnë transferimin e gjashtë pacientëve në spital

Hyrja e benzinës në Kampin Liberiti është penguar për të katërtën javë rradhazi.

Të mërkurën, 5 nëntor forcat irakiane në Kampin Liria penguan transferimin e katër pacientëve iranianëve në spital në Bagdad.

Dy prej këtyre pacientëve janë në mesin e 53 të cilët kanë pritur për muaj ndërhyrje kirurgjikale në sy dhe çdo herë forcat irakiane kanë penguar udhëtimin e tyre në Bagdad.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.