• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Merkure 21 Gusht 2019, 13:53:25.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Deklarata e NCRI

Regjimi Iranian intensifikon shtypjen mbi lirinë e internetit

 

Ministri i Telekomunikacionit Hassan Rouhani, konfirmoi se është vënë në punë një sistemi që mund të identifikoj çdo përdorues që hynë në internet.
"Në të ardhmen, kur njerëzit do të përdorin internetin ata do të identifikohen, dhe nuk do të ketë përdorues Web-i identiteti i të cilit nuk do të dihet", tha të shtunën Ministri i Telekomunikacionit të vendit, Mahmoud Vaezi.

Continue Reading

Stampa Email

Iran: 43 ekzekutime në 9 ditë

NCRI- Pas negociatave bërthamore të dështuara dhe rritje të paparë e çmimit për bukën, fashizmi fetar në pushtetin e Iranit ka rritur ekzekutimet në mënyrë masive për çrrënjosjen e kryengritjes sociale. Me ekzekutimin e 18 të burgosurve më 2 dhjetor, numri i ekzekutimeve nga 24 nëntor - 2 dhjetor ka arritur në 43 dhe këto kanë qenë kryesisht të fshehta. Disa ekzekutimet të regjistruara në këtë periudhë janë si më poshtë

Continue Reading

Stampa Email

Irani: Regjimi mullahëve pranon se 3000 gra në Teheranit flenë në rrugë:

 

Në një statistikat tronditëse, Rahmatollah Hafezi, një zyrtar i Komunës Teheran, pranoi se ka 3.000 gra që flenë vetëm në rrugëve të Teheranit. Sipas Reza Jahangiri, një tjetër zyrtar të komunës së Teheranit, mosha mesatare e këtyre grave ka rënë në 17-18 vjet. Ai deklaroi se arsyeja për rritjen e numrit të grave të cilët flenë në rrugë është për shkak të përhapjes së varësisë.

Continue Reading

Stampa Email

Maryam Rajavi: Regjimi Iranian rekorde të tëmerrshme të drejtave të njeriut duhet të referohen në Këshillin e Sigurimit të OKB-së

Të dhënat tmerrshëm të drejtave të njeriut të regjimit duhet t'i referohen Këshillit të Sigurimit

Znj. Maryam Rajavi, Presidentjae sapozgjedhur e Rezistencës Iranian, pershendeti Asamblen e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara Komiteti i Tretë Miratimi i censurimit të rezolutës 61 të hkeljeve flagrante dhe sistematike të të drejtave të njeriut në Iran. Kjo rezolutë nuk lë asnjë dyshim se të dhënat e tmerrshme të drejtave të njeriut të regjimit klerikal duhet të referohet në Këshillin e Sigurimit për miratimin e masave detyruese dhe ndëshkuese dhe se ata që janë përgjegjës për 120.000 ekzekutimet politike duhet të përballen me drejtësinë, "tha ajo.

Continue Reading

Stampa Email

Maryam Rajavi paralajmëron Perëndimin kundër koncesioneve të mullahëve të Iranit në bisedimet bërthamore

Znj Merjem Rajavi, Presidente e sapozgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës të Iranit tha të shtunën (08 Nëntor 2014), që regjimi iranian vazhdon me ndjekjen e armëve bërthamore të cilat ata i konsiderojnë garantues të mbijetesës së tyre.

Duke folur në një konferencë në selinë e NCRI në Auvers-sur-Oise, në periferi të Parisit, znj Rajavi ka thënë: "Mullahët ende insistojnë në prodhimin e bombës bërthamore. Ata nuk janë të sigurt për të ardhmen e tyre dhe kërkojnë bombën si garantues i mbijetesës së tyre. "

Continue Reading

Stampa Email

Kampi Liberti: Agjentët irakianë pengojnë transferimin e gjashtë pacientëve në spital

Hyrja e benzinës në Kampin Liberiti është penguar për të katërtën javë rradhazi.

Të mërkurën, 5 nëntor forcat irakiane në Kampin Liria penguan transferimin e katër pacientëve iranianëve në spital në Bagdad.

Dy prej këtyre pacientëve janë në mesin e 53 të cilët kanë pritur për muaj ndërhyrje kirurgjikale në sy dhe çdo herë forcat irakiane kanë penguar udhëtimin e tyre në Bagdad.

Continue Reading

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.