• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Djele 19 Janar 2020, 10:54:32.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Deklarata e NCRI

Njerëzit në Iran dhe në të gjithë globin festojnë vdekjen e Qassem Soleimani

Iranianët që festojnë vdekjen e Qassem Soleimani në Iran dhe në vendet e tjera
Irani, përkrahës i Organizatës Popullore Mojahedin të Iranit (PMOI, Mujahedin-e Khalq ose MEK), dhe populli i Sirisë dhe i Irakut, po gëzohen pas vdekjes së gjeneralit famëkeq të regjimit iranian, Qassem Soleimani, i cili ishte përgjegjës për vdekjen e qindra mijëra njerëzve brenda dhe jashtë Iranit.

Continue Reading

Stampa Email

Iran: Publiku Mirëpret Vdekjen e Soleimani-t

Veprimtaritë e MEK në Teheran e në qytete të tjera të Iranit

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) më 04 janar 2020.

Maryam Rajavi; “Eliminimi i Soleimani-t përshpejton përmbysjen e regjimit”

Mesazhe dhe postera të Udhëheqjes së Rezistencës vendosen dhe shpërndahen në mbarë vendin

Continue Reading

Stampa Email

Iran: Vendosja e Mesazheve dhe Fotove të Udhëheqjes së Rezistencës në Teheran e Qytete të Tjera

Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës të MEK në Iran

MASSOUD RAJAVI: “Përmbysja e regjimit anti-njerëzor është e sigurtë”

Mëngjesin e sotëm, më 3 janar, 2020, njësitë e Rezistencës vendosën postera me foto e mesazhe të Znj. Maryam Rajavi, Presidentes së zgjedhur të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), dhe Z. Massoud Rajavi, Liderit të Rezistencës Iraniane, në Teheran (autostradat Niavaran dhe Al-Ahmad, dhe në Moniriyeh, Kianshahr, Sadeqiyah, e Vahidiyeh) e në qytete të tjera, si Tabriz, Gorgan, Hamedan, dhe Kashan.

Continue Reading

Stampa Email

Maryam Rajavi: Eliminimi i Qassem Soleimani-t dhe Kreut të Forcave Represive Bassij të Irakut Është një Goditje e Pandreqshme ndaj Regjimit të Mullahëve

Maryam Rajavi, presidentja e zgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI)

Shkruar nga një Shkrimtar i Stafit më 03 janar 2020.

është koha që IRGC të dëbohet nga rajoni

Znj. Maryam Rajavi, Presidentja e zgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), e ka përshkruar eliminimin e Qassem Soleimani-t dhe Abu Mehdi Muhandes, kreut të forcave shtypëse Bassij të Irakut, si një goditje të pandreqshme ndaj regjimit klerikal.

Continue Reading

Stampa Email

MEK: Mijëra protestues në Iran janë nën tortura dhe keqtrajtim

Protestat në Iran: Mijëra protestues në Iran janë nën tortura

Mbi 12,000 njerëz janë arrestuar gjatë protestave në Iran në nëntor të vitit 2019. Të burgosurit janëtë izoluar nën kushte të rënda. Sipas raporteve të marra nga grupi kryesor i opozitës në Iran, Organizata Popullore Moxhahedin e Iranit (PMOI, Mujahedin-e-Khalq ose MEK), hetuesit dhe torturuesit kanë transferuar shumë prej të plagosurve nga spitalet në burg dhe i kanë vënë ata nën tortura.

Continue Reading

Stampa Email

Iran – Mesazhet e Udhëheqjes së Rezistencës në Teheran: Khamenei, Rouhani Duhet të Përballen me Drejtësinë për Krimet Kundër Njerëzimit

Iran: Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës të MEK

Publikuar më 31 dhjetor 2019.

Të hënën, më 31 dhjetor 2019, njësitë e rezistencës vendosën postera me foto e mesazhe të znj. Maryam Rajavi, Presidentes së zgjedhur të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit, dhe z. Massoud Rajavi, Liderit të Rezistencës Iraniane, në pjesë të ndryshme të Teheranit, duke përfshirë rrugët Qoddousi, Qasr, Khajeh Nassir Tousi dhe Sabalan, si dhe në Qytetin Qods.

Continue Reading

Stampa Email

MESAZHI I MARYAM RAJAVI-T PËR VITIN E RI 2020

Miq bashkëatdhetarë dhe mbështetës të Rezistencës Iraniane në mbarë botën,

Urime për ardhjen e vitit 2020. Në fillim të këtij Viti të Ri, kryengritja e Iranit kumton ardhjen e një transformimi të bekuar për rajonin dhe botën. Është e mundur të ndërtohet një botë e re bazuar në emancipim, unitet, dhe liri. Njësitë e rezistencës dhe të rinjtë e rebeluar në Iran janë ngritur për ta arritur këtë qëllim. U bëj thirrje të gjithë mbrojtësve të lirisë, demokracisë dhe barazisë që ta mbështesin popullin e Iranit. Uroj liri dhe emancipim nga tirania fetare për Iranin, dhe paqe e progres për Lindjen e Mesme dhe botën. Zoti ju bekoftë të gjithëve.

Stampa Email

Protestat në Iran: Të Rinjtë e Rebeluar Sulmojnë Zyrat Qendrore të Khatam Ol-Anbiya Construction të IRGC-së në Teheran

Iran, Teheran: Të rinjtë e rebeluar sulmuan dhe u vunë flakën zyrave qendrore të Khatam ol-Anbiya Construction të IRGC-së në orët e para të 30 dhjetorit 2019

Në ditën përkujtimore të të dyzetave të martirëve të kryengritjes së Iranit në nëntor 2019, të rinjtë e rebeluar sulmuan dhe i vunë flakën ndërtesës ku ndodhen zyrat qendrore të Khatam ol-Anbiya Construction të IRGC-së në orët e para të mëngjesit të sotëm, 30 dhjetor 2019.

Continue Reading

Stampa Email

Khamenei, Rouhani Duhet të Përballen me Drejtësinë për Kryerje të Krimeve Kundër Njerëzimit

Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës të MEK në Teheran e në qytete të tjera

Iran: Vendosja e mesazheve dhe fotove të Udhëheqjes së Rezistencës në Teheran e qytete të tjera në ditën e 40-të përkujtimore të martirëve

Më 27 dhjetor 2019, Njësitë e Rezistencës vendosën foto e mesazhe të znj. Maryam Rajavi, Presidentes së zgjedhur të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), dhe z. Massoud Rajavi, Liderit të Rezistencës Iraniane, në Teheran e qytete të tjera, duke përfshirë Tabriz, Isfahan, Karaj, Ahvaz, Neka (Provinca Mazandaran), dhe Provinca Golestan.

Continue Reading

Stampa Email

Mbështetësit e MEK në Londër Shprehin Solidaritetin me Protestat e Iranit, Përkujtojnë 1500 Martirët

Tubim në Londër në mbështetje të protestave të Iranit

Mbështetësit anglo-iranianë të Organizatës së Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI), e njohur gjithashtu si Mujahedin-e Khalq (MEK), në Mbretërinë e Bashkuar zhvilluan një tubim jashtë Kryeministrisë në Londër për të përkujtuar mbi 1500 martirët e protestave të Iranit në ditën e 40-të pas vdekjes së tyre.

Continue Reading

Stampa Email

Mbështetësit e MEK në Berlin Zhvillojnë Tubim në Solidaritet me Protestat e Iranit, Përkujtojnë 1500 Martirët

Tubim në Berlin nga mbështetësit e NCRI/MEK në mbështetje të protestave të Iranit

Iranianët banues në Gjermani, mbështetës të Organizatës së Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI), e njohur edhe si Mujahedin Khalq (MEK), zhvilluan një tubim në Berlin të enjten përpara ambasadës së regjimit iranian, në solidaritet me protestat mbarëkombëtare të Iranit dhe për të përkujtuar martirët e këtyre protestave 40 ditë pas vdekjes së tyre.

Continue Reading

Stampa Email

Qindra Mbështetës të NCRI-së Grumbullohen në Paris në Solidaritet me Protestat e Iranit

26 dhjetor, Tubim në Paris: Qindra Mbështetës të NCRI/MEK Grumbullohen në Paris në Solidaritet me Protestat e Iranit

Qindra mbështetës të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) në Francë zhvilluan një tubim të enjten, më 26 dhjetor 2019, në sheshin e famshëm të të drejtave njerëzore në Paris, Place de Trocadero, në solidaritet me protestat e Iranit dhe për të dënuar krimet kundër njerëzimit të kryera nga diktatura fetare në Iran.

Continue Reading

Stampa Email

Iran: Djegia e Qendrave të Shtypjes dhe Fotove të Khamenei-t në Ditën Përkujtimore të të Dyzetave për Martirët e Kryengritjes

Iran: Njësitë e Rezistencës të MEK u vënë zjarrin fotove dhe posterave të liderit suprem të regjimit Ali Khamenei, bazave të paraushtarakëve Bassij, dhe të ashtu-quajturave seminare në pjesë të ndryshme të Teheranit dhe qyteteve të tjera.

Nga 24 deri më 26 dhjetor 2019, të rinjtë e rebeluar u kanë vënë flakën fotove dhe posterave të liderit suprem të regjimit Ali Khamenei, bazave të paraushtarakëve Bassij, dhe të ashtu-quajturave seminare në pjesë të ndryshme të Teheranit e qyteteve të tjera, duke përfshirë Mashhad, Karaj, Qazvin, Isfahan, Shiraz, Tabriz, Orumiyeh, Soufian (Provinca e Azerbaixhanit Lindor), Sabzevar, Mahshahr, Gachsharan, Zanjan dhe Miando’ab.

Continue Reading

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.