• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Djele 19 Janar 2020, 10:54:32.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Deklarata e NCRI

Iran: Mesazhet dhe Fotot e Liderëve të Rezistencës në Teheran e Qytete të Tjera, me Rastin e Ditës Përkujtimore të të Dyzetave të Martirëve

Me rastin e të dyzetave të martirëve të protestave, njësitë e Rezistencës kanë shpërndarë dhe vendosur mesazhe dhe foto të znj. Maryam Rajavi,  Presidentes së zgjedhur të NCRI-së, dhe z. Massoud Rajavi, Liderit të Rezistencës Iraniane, në Teheran e në qytetet Karaj, Isfahan, Tabriz, Shahr-e Ray, dhe Amol.

Continue Reading

Stampa Email

Bllokimi i internetit, ndërprerja e rrjeteve celulare, nga frika e ceremonive përkujtimore për protestuesit e vrarë

Bota duhet ta dënojë regjimin iranian dhe të bëjë të mundur aksesin e lirë në Internet për iranianët

Regjimi anti-njerëzor klerikal në Iran e ka bllokuar sërish aksesin në Internet në pjesën më të madhe të vendit, nga frika e zhvillimit të ceremonive me rastin e të dyzetave të protestuesve të vrarë në kryengritjen e nëntorit.

Continue Reading

Stampa Email

Publikohen 13 Emra të Tjerë të Martirëve të Kryengritjes Mbarëkombëtare

Foto të disa prej martirëve të protestave të Iranit - Nëntor 2019

Regjimi në Gjendje Vigjilence të Plotë nga Frika e Përkujtimit të Martirëve

Organizata e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI/MEK) ka publikuar emrat e 13 martirëve të tjerë të kryengritjes mbarëkombëtare të popullit iranian në nëntor, duke e çuar në 601 numrin e njerëzve të identifikuar deri tani.

Continue Reading

Stampa Email

Numër i Madh Vajzash dhe Grash Mes të Vrarëve e të Arrestuarve

Komiteti i Grave i NCRI-së: Një numër i madh grash e vajzash janë mes të vrarëve e të arrestuarve gjatë Protestave të Iranit.

Kryengritja në Iran, Nr. 59

Ka një numër të madh grash e vajzash mes të vrarëve e të arrestuarve gjatë kryengritjes së nëntorit 2019. Disa prej tyre janë minorenë. Shumë prej të vrarëve janë qëlluar në kokë e në gjoks. Të arrestuarit, veçanërisht gratë, po mbahen në kushte çnjerëzore dhe torturohen e ngacmohen.

Continue Reading

Stampa Email

Ekspertët e OKB-së të Alarmuar nga Keqtrajtimi i Protestuesve të Arrestuar në Iran

Ekspertët e OKB-së më 20 dhjetor i bënë thirrje regjimit iranian që t’i lirojë të gjithë individët e arrestuar në mënyrë arbitrare dhe të keqtrajtuar gjatë protestave të fundit.

Mbi pesëmbëdhjetë ekspertë të Kombeve të Bashkurara për të drejtat njerëzore të premten i bënë thirrje regjimit iranian që t’i lirojë të gjithë individët e arrestuar në mënyrë arbitrare dhe të keqtrajtuar gjatë protestave të fundit.

Continue Reading

Stampa Email

Iranianët Mbështesin Maratonën Televizive 4-Ditore nga Kanali Kryesor Televiziv Satelitor i Opozitës

Fundjavën e shkuar, iranianët brenda dhe jashtë Iranit pushtuan valët ajrore, teksa një kanal televiziv i spikatur satelitor i opozitës, i cili ka luajtur rol kryesor në transmetimin e imazheve të protestave të fundit në Iran dhe të masave vrastare të regjimit iranian, zhvilloi maratonën e tij të njëzetekatërt që bëhet dy herë në vit.

Continue Reading

Stampa Email

531 arrestime në Khuzestan dhe Kermanshah

Iran – Kryengritja, Nr. 58

Thirrje për dërgimin e një delegacioni ndërkombëtar për të vizituar të burgosurit

Vonesa në monitorimin ndërkombëtar u jep mullahëve liri për t’i torturuar dhe ekzekutuar të burgosurit

Më shumë se një muaj pas kryengritjes mbarëkombëtare të popullit iranian, arrestimet vazhdojnë gjerësisht në Iran.

Continue Reading

Stampa Email

OKB miraton rezolutën e 66-të që dënon abuzimet ndaj të drejtave njerëzore në Iran

Znj. Rajavi nxit Këshillin e Sigurisë që të veprojë për ndalimin e abuzimeve në rritje ndaj të drejtave dhe krimeve të vazhdueshme kundër njerëzimit të kryera nga regjimi i mullahëve

Znj. Maryam Rajavi, Presidentja e zgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), e ka mirëpritur miratimin nga Asembleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara të një rezolute që dënon shkeljet flagrante dhe sistematike të të drejtave njerëzore në Iran.

Continue Reading

Stampa Email

Mesazhet dhe Fotot e Udhëheqjes së Rezistencës në Teheran e Qytete të Tjera

Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës të PMOI/MEK më 13 dhe 15 dhjetor 2019: Vendosja e posterave me foto dhe mesazhe të znj. Maryam Rajavi, Presidentes së zgjedhur të NCRI-së, dhe z. Massoud Rajavi, Liderit të Rezistencës Iraniane, në Teheran, si dhe në qytetet Ahvaz e Abadan, Rasht, Karaj, Sirjan dhe Isfahan.

Fashizmit fetar po i vjen fundi; kjo është një kryengritje deri në fitore

Continue Reading

Stampa Email

Regjimi Iranian Ekzekuton Gruan e 100-të Gjatë Mandatit të Rouhani-t

Fatemeh R. është varur në Burgun Gohardasht të Karaj. Media shtetërore ka raportuar se 21-vjeçarja është ekzekutuar javën e shkuar, që do të thotë rreth datës 9 dhjetor 2019.

Regjimi i Iranit ka varur një grua me emrin Fatemeh R. javën e shkuar në Burgun Gohardasht (Rajai-Shahr) në Karaj, sipas mediave shtetërore. Vdekja e Fatemeh shënon ekzekutimin e gruas së 100-të që kur Hassan Rouhani mori detyrën si President i regjimit iranian.

Continue Reading

Stampa Email

Iranianët Zhvillojnë Maratonë Televizive për Kanalin Televiziv të Opozitës i Cili po Mbulon Protestat e Iranit

Maratona televizive e Simaye Azadi (INTV) nisi mbasditen e së premtes dhe u përmbyt menjëherë nga telefonata nga Irani dhe nga e gjithë bota, me shumë telefonues që lavdëronin mbulimin e vazhdueshëm e të pashoq që ky kanal po u bën protestave të Iranit.

Një kanal televiziv satelitor i spikatur i opozitës iraniane, i cili ka luajtur rol kyç në transmetimin e imazheve nga protestat e fundit në Iran dhe nga masat shtypëse vrastare të regjimit iranian, po zhvillon maratonën e tij të njëzetekatërt televizive që bëhet dy herë në vit. Simaye Azadi (INTV), një stacion televiziv satelitor 24-orësh i cili transmeton nga Europa, ka një numër shumë të madh ndjekësish brenda Iranit dhe në diasporë.

Continue Reading

Stampa Email

Protestat në Iran - Mbi 1,500 të Vrarë në Kryengritjen Mbarëkombëtare të Popullit Iranian, Publikohen Emrat e 504 Martirëve

Foto të disa prej martirëve të protestave mbarëkombëtare të Iranit në nëntor 2019

Kryengrtija në iran – Nr. 55

Maryam Rajavi: Ky Krim Tronditës pa Dyshim Një nga Krimet më të Tmerrshme të Shekullit të 21-të,

Thirrje Këshillit të Sigurisë të OKB-së, BE-së: Aksion Urgjent për t’i Dhënë Fund Krimeve dhe Shtypjes; Të Arrestuarit Duhet të Lirohen; Dërgoni Mision të Gjetjes së Fakteve për të Vizituar Burgjet e Regjimit

Continue Reading

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.