• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 15 Tetor 2019, 21:08:33.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Iran: Viti i Ri Festohet në Varfëri

Situata ekonomike në Iran po bëhet gjithnjë e më e vështirë për popullin. Gjatë muajve të kaluar, kemi marrë raporte nga brenda vendit rreth masave të dëshpëruara që po marrin njerëzit. Pronarët e dyqaneve dhe tregtarët e kanë të vështirë t’ua shesin artikujt popullsisë vendase për shkak të rënies së madhe të fuqisë blerëse.

Stampa Email

Korrupsioni i Madh Financiar në Regjimin Iranian

Nga Shahriar Kia

Kompania Kombëtare Iraniane e Industrive Petrokimike (NIPIC) zbuloi të mërkurën se Kompania Tregtare Petrokimike (PCC), e cila gjendet në qendër të një skandali të madh financiar që po hetohet në Teheran, nuk ka shlyer 500 milion Euro borxhe që nga viti 2013.

Stampa Email

Regjimi i Korruptuar Iranian Eksporton Paturpësisht Mish me Çmime të Larta

Populli iranian po vuan më shumë se kurrë. Fuqia blerëse e tij po bëhet jashtëzakonisht e ulët për shkak të krizës ekonomike dhe niveli i pakënaqësisë në vend është i lartë. Njerëzit kanë protestuar dhe mbajtur demonstrata anti-qeveritare që nga dhjetori i 2017-es dhe duket se do të vazhdojnë kështu për një kohë të gjatë.

Stampa Email

Ditët e Regjimit Iranian Janë të Numëruara

 Nga Shahriar Kia

Kina dikur ka qenë importuesja më e madhe e naftës iraniane por, që kur hynë në fuqi sanksionet amerikane mbi eksportet iraniane të naftës, ajo po importon tashmë vetëm gjysmën e sasisë që importonte më parë.

Stampa Email

Patrimi i Parave Është Tashmë Ekspertiza e Regjimit Iranian

Publikuar më 12 dhjetor 2018.

Nga Shahriar Kia

Pastrimi i parave përdoret zakonisht për të mbuluar burimet e vërteta të të ardhurave për “kërkuesit”, kushdo që të jenë ata, dhe për të fshirë çdo gjë që lë gjurmë drejt tyre. Në një farë mënyre, mund të konsiderohet si një krim anësor për një krim më të madh.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.