• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Hene 20 Janar 2020, 14:23:46.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Berlin – Tubim i madhë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas

Berlin – Tubim i madhë me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas me pjesëmarrjen e mbi qindra grave, personalitete nga pesë kontinente:
Telefonat nga Maryam Rajavi për mbështetjen e lëvizjes kundër fundamentalizmit, armiku kryesor i barazisë, paqes botërore dhe sigurisë.
NCRI - Të shtunën, 7 mars, mbledhje në një tubim të madh në Berlin me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas titulluar, “Për Tolerancën dhe Barazi kundër fundamentalizmit dhe mizogjinise” u theksua se avancimi i idealit të barazisë në botë sot ka ardhur ballë për ballë me një pengesë të frikshëm, të fondamentalizmit islamik. Ky fenomen po rrezikon të gjithë Lindjen e Mesme dhe botën përmes genocidit, terrorizmi dhe diskriminimit dhe më shumë se çdo gjë është armiqësor ndaj grave.

Stampa Email

Irani: Regjimi mullahëve pranon se 3000 gra në Teheranit flenë në rrugë:

 

Në një statistikat tronditëse, Rahmatollah Hafezi, një zyrtar i Komunës Teheran, pranoi se ka 3.000 gra që flenë vetëm në rrugëve të Teheranit. Sipas Reza Jahangiri, një tjetër zyrtar të komunës së Teheranit, mosha mesatare e këtyre grave ka rënë në 17-18 vjet. Ai deklaroi se arsyeja për rritjen e numrit të grave të cilët flenë në rrugë është për shkak të përhapjes së varësisë.

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.