• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 12 Nentor 2019, 21:51:49.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Komandanti i Ushtrisë së mullahëve pranon rolin e regjimit Iranin në masakrën siriane, ankohet për nxjerrjen në dritë të fakteve nga MEK-u

 NCRI - më 18 prill, Rouhani, presidenti i regjimit të Mullahëve pranoi shkeljen e rezolutave të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara dhe tha: "Po i deklarojmë botës që do të prodhojmë ose të sigurojmë çfarëdo arme që na nevojitet dhe ne kurrë nuk kemi pritur, nuk presim dhe nuk do të presim për fjalët e tyre, marrëveshjet apo pikëpamjet e tyre afirmative.

Stampa Email

Forca e gruas për ndryshim: Kryengritja e Iranit dhe roli i grave

NCRI - Këshilli i Gruas i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit u bashkua me figurat politike femërore nga e gjithë bota për të mbështetuar gratë e Iranit në një konferencë të mbajtur në Paris më 17 shkurt 2018 përpara Ditës Ndërkombëtare të Gruas.

Tema e përgjithshme e konferencës ishte lufta për zhdukjen e shtypjes së grave, duke përfshirë velin e detyrueshëm dhe lirimin e menjëhershëm të të gjithë të burgosurve politikë. Folësit kërkuan garantimin e lirisë së fjalës dhe tubimit në Iran.

Stampa Email

Problemi i mizogjinisë i regjimit iranian

 NCRI - Nga të gjitha trajtimet mediatike që mbulojnë protestat kundër regjimit iranian që kanë filluar prej më shumë se një jave, disa nga më të fuqishmet janë ato të grave të zakonshme iraniane që sfidojnë ligjet seksiste të regjimit, ndërsa protestojnë ndaj regjimit në tërësi.

Stampa Email

Dhuna e regjimit të Iranit kundër grave

NCRI - Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara kërkoi masa globale për të luftuar dhunën kundër grave dhe vajzave përpara Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.