Tuesday, December 7, 2021

Senatorët Amerikanë Prezantojnë Rezolutën në Mbështetje të Kryengritjes së ‘Popullit Iranian’ 

Senatori republikan Lindsey Graham shpalli më 15 janar se ai se bashku me disa senatorë të tjerë republikanë kanë prezantuar një rezolutë në mbështetje...

Shumica e Senatit Italian Lëshon një Deklaratë në Mbështetje të Kryengritjes së Popullit Iranian...

  Në prag të Mbledhjes së Madhe Iraniane në Paris më 30 qershor, 2018, shumica e senatit italian lëshoi një deklaratë që shpall mbështetjen...

Ligjvënësit Amerikanë Prezantojnë Rezolutën që Dënon Shtypjen ndaj Protestave në Iran

H.Res.752 Kongresi Amerikan në mbështetje të protestave të Iranit Të martën, ligjvënës nga të dyja partitë prezantuan një rezolutë në Dhomën e Përfaqësuesve të...

SENATORËT e SH.B.A. MBËSHTESIN PROTESTAT IRANIANE dhe DËNOJNË HAKMARRJEN BRUTALE të REGJIMIT

Senatorët amerikanë shprehin mbështetje për protestat e fundit iraniane dhe dënojnë hakmarrjen brutale të regjimit iranian-15 janar 2020 Disa ditë pasi mijëra protestues iranian...

Parlamentarë Britanikë nga të Dyja Partitë Mbështesin Fort Protestat e Iranit

Dhoma e Komunave, të martën, më 21 janar; Parlamentarë nga të dyja partitë dhe Anëtarë të Dhomës së Lordëve diskutuan politikën e ardhshme të...

Sindikatat e Punës italiane me mbi 12 milion Anëtarë dënojnë Goditjet Vdekjeprurëse të Regjimit...

Tre sindikatat kryesore italiane mbështetën "protestat e fundit të popullit iranian kundër rritjes së çmimit të benzinës por edhe dëshirën e tyre për të...

Parlamenti i BE dënon goditjet vdekjeprurëse të Regjimit të Iranit kunder protestave në Iran

Rezoluta e Parlamentit të BE: dënimi i goditjeve vdekjeprurëse të regjimit iranian kundër protestave në Iran Parlamenti Evropian miratoi një rezolutë të enjten, duke...

Dënohet Ndërkombëtarisht Arrestimi i Studentëve Elitarë Iranianë dhe Bëhet Thirrje për Ndërhyrje nga OKB

Komiteti Parlamentar Rumun për një Iran të Lirë ka dënuar përmes një letre arrestimin dhe torturimin nga regjimi iranian të dy studentëve elitarë iranianë, Amir...

Kongresi Amerikan Diskuton Draftin në Mbështetje të Protestave në Iran

Kongresi po e rrit presionin mbi regjimin iranian mes trazirave që vazhdojnë në mbarë vendin Zyrtarët e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit...

200 Ligjvënës Europianë Mbështesin Protestat e Iranit, dhe Thirrjen e Maryam Rajavi-t ndaj OKB-së...

20 dhjetor 2019-Deklaratë për Shtyp: Parlamentarët Europianë Mbështesin Protestat e Iranit Shkruar nga Shkrimtar i Stafit më 22 dhjetor 2019. Mbi 200 ligjvënës europianë kanë...