• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Enjte 12 Dhjetor 2019, 19:23:01.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Rezistenca Iraniane dënon ashpër vrasjen e urryer te punëtorëve egjiptian

NCRI - Rezistenca iraniane dënon ashpër vrasjen e urryer te 21 punëtorëve të krishterë egjiptian në Libi dhe shtrin ngushëllimet për familjet e tyre dhe popullin e Egjiptit.

Vrasja e punëtorëve të pafajshëm të cilët ishin duke luftuar për të siguruar jetesën është një krim ç'njerëzor që eshte në kundërshtim te hapur me mësimet e cilesdo feje dhe qytetërimit dhe shkel rëndë ligjet dhe konventat ndërkombëtare.

 

Fondamentalizmi, brutaliteti, marrja e pengjeve dhe terrorizmi nën preteksin e Islamit, u shfaq në këtë rajon të botës me sundimin e diktaturës fetare në Iran dhe vazhdon të zgjerohet me dimension të paparë me ndërhyrjen e këtij regjimi permes krimeve në Irak, Siri, Jemen dhe Liban.

Hapi i parë dhe më kryesor në luftën kundër këtij fenomeni ogurzi që kërcënon Lindjen e Mesme dhe botën është dëbimi i regjimit iranian nga rajoni.

Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës të Iranit.

16 Shkurt 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.