• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Hene 18 Nentor 2019, 19:18:45.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Arrestohen mercenarët e regjimit iranian në Palestinë

NCRI - Sipas mediave shtetërore të regjimit, një numër mercenarësh të regjimit iranian në Palestinë janë arrestuar për mbështetje të krimeve të regjimit iranian gjatë masakrës së Aleppos.

Agjencia shtetërore e lajmeve Entekhab ka përmendur Al-Monitor të thotë se " gazeta libanez Al-Akhbar, e afërt me Hezbollahun, ka raportuar se forcat e sigurisë të Hamasit në Gaza kanë marrë në pyetje një numër figurash politike që  kishin shpallur mbështetjen e tyre për kontrollin e Aleppos nga Assadi dhe forcat (e regjimit) iranian. Një prej këtyre figurave është kreu i grupit 'Hashem Salem' që mbështeti rimarrjen e Aleppos, duke e përgëzuar Hezbollahun dhe ushtrinë siriane për kontrollin e tyre mbi qytet. "

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.