• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Hene 18 Nentor 2019, 19:18:45.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Ambasadori i regjimit të Iranit në Hollandë urren gratë

NCRI - Të premten më 22 dhjetor, rrjeti i lajmeve "POW ned" publikoi një raport lidhur me reagimin e parlamentarëve që morën një dhuratë për Krishtlindje nga Alireza Jahangiri, ambasadori i regjimit të Iranit në Hollandë, vlen të përmendet se ambasadori i regjimit kishte dërguar dhurata vetëm për deputetët meshkuj! Raporti është si më poshtë:

Pushimet janë përsëri në prag dhe kështu deputetët janë përsëri të mbingarkuar me dhuratat e Krishtlindjeve. Për shembull, ambasadori iranian vendosi një thes me fistikë në kutitë postare të parlamentarëve. Të themi produkti i eksportit të Iranit. Por parlamentarit Henk Krol të 50 -Plus nuk mund ta vlerësonte këtë gjest.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.