• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Djele 15 Dhjetor 2019, 17:48:17.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Rezistenca Iraniane dënon ashpër vrasjen e urryer te punëtorëve egjiptian

NCRI - Rezistenca iraniane dënon ashpër vrasjen e urryer te 21 punëtorëve të krishterë egjiptian në Libi dhe shtrin ngushëllimet për familjet e tyre dhe popullin e Egjiptit.

Vrasja e punëtorëve të pafajshëm të cilët ishin duke luftuar për të siguruar jetesën është një krim ç'njerëzor që eshte në kundërshtim te hapur me mësimet e cilesdo feje dhe qytetërimit dhe shkel rëndë ligjet dhe konventat ndërkombëtare.

Stampa Email

Maryam Rajavi: Sulmet terroriste në Paris krejtësisht të papajtueshme me Islamin.

Tubim me titull "Në 2015, të gjitha për tolerancn dhe demokracinë kundër ekstremizmit fetar"

Maryam Rajavi: Sulmet terroriste në Paris krejtësisht të papajtueshme me Islamin që përkrahë tolerancën dhe bashkëjetesën.

E vetmja rrugë për t'u përballur me fundamentalizmin dhe terrorizmin është të qëndrojmë kundër regjimit Iranian i cili është forca lëvizëse dhe frymëzuesi i të gjitha rrymave ekstremiste nën flamurin e Islamit

NCRI - Një tubim me titull "Në 2015, të gjitha për tolerancën dhe demokracinë kundër ekstremizmit fetar", Maryam Rajavi shpreh solidariteti i shprehur me popullin e Francës dhe keqardhje të thellë për sulmin kriminal kundër revistës Charlie HEBDO. Në emër të Rezistencës Iranian të 120.000 anëtarëve të saj kanë humbur jetën në luftën kundër fashizmit fetar, ajo ka shprehur solidaritet me familjet e viktimave.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.