• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Shtune 07 Dhjetor 2019, 21:01:04.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

SH.B.A dërguan luftanije për të bllokuar dërgesat e armëve iraniane për Houthis në Jemen

Në një reagim gjithnjë e në rritje e mbështetjes së Iranit ndaj rebelëve Houthi në Jemen një aeroplanmbajtëse amerikane u dërguar në ujërat e Jemenit për të forcuar sigurinë dhe për tu bashkuar me anijet e tjera amerikane që janë përgatitur për të bllokuar cdo dërges për rebelët.
Një zyrtar i marinës ka konfirmuar për Fox News se USS Theodore Roosevelt - së bashku me anijen e saj përcjellse, USS Normandisë, një mjet lëvizës udhëheqëse-raketash la Gjirin Persik të dielën dhu u drejtua për në Detin Arabik, për të ndihmuar në zbatimin e bllokadës.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.