• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Hene 19 Gusht 2019, 06:43:52.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Iran: Shoferët e Kamionëve dhe Automjeteve të Rënda Rifillojnë Grevën

Iran: Shoferët e Kamionëve dhe Automjeteve të Rënda Rifillojnë Grevën

Një grevë e re nga shoferët e kamionëve dhe automjeteve të rënda filloi sot, e hënë, 23 korrik. Gjatë orëve të para, greva u përhap në shumë provinca të Iranit, duke përfshirë Teheranin, Azerbaixhanin Lindor, Kurdistanin, Isfahanin, Fars-in, Semnan-in, Qazvin-in, Kerman-in, Kermanshah-un, Lorestan-in, Markazi-n, Khorasan Razavi-n, Chahar Mahal-in dhe Bakhtiari-n, Khuzestan-in, dhe Hormozgan-in.

Stampa Email

Iran: Protesta dhe mitingje të punëtorëve

E shtunë, 08 tetor 2016

NCRI - Ekonomia e sëmurë dhe e ngadaltë e regjimit iranian nuk ka qenë në gjendje të përmirësojë jetën e njerëzve edhe pas marrëveshjes bërthamore dhe marrjes së parave. Një fakt i cili mund të shihet qartë në përhapjen e protestave nëpër qytete të ndryshme në Iran kundër udhëheqësve grabitqare të regjimit.

Stampa Email

IRAN: ditët e fundit ka patur 48 akte proteste nga grupe të ndryshme anembanë Iranit

E Shtunë, 29 Gusht 2015 


Në javën e fundit të gushtit, grupe të ndryshme të njerëzve në qytete të Iranit kanë kryer të paktën 48 akte proteste kundër shtypjes, mungesës së pagës, grabitjen e taksave, rritja e tarifave për studentët, mungesën e tmerrshme të nevojave themelore të tilla si uji, dhe vjedhje i pasurisë nga ana e organizatave Marauder lidhur me udhëheqësit e regjimit klerike, në solidaritet me të arrestuarit.

Stampa Email

Punëtorët tubojnë për të drejtat e tyre, për pagat në Iran

E Hënë, 24 Gusht 2015 

NCRI - Punëtorët në qytete e Iranit javën e kaluar zhvilluan një sërë protestash anti-regjimit mbi gjëndjen e tyre të paligjshme ekonomike, duke kërkuar pagat e prapambetura dhe sigurimin e duhur.
Tubimet u zhvilluan në qytetet e Arak, Shush, Kermanshah, Rafsanjan, dhe Lushan.
Sipas njoftimeve të marra, në një incident forcat shtypëse të regjimit sulmuan një protestë nga punëtorët në fabrikën e kallam sheqeri në Shush, në jug-perëndim të Iranit, duke plagosur dhe arrestuar një numër punëtorësh.

Stampa Email

Mbi 200 mësues nga i gjithë Irani u arrestuan në protestën e Teheranit

E mërkurë, 22 Korrik 2015

NCRI – Numri i të arrestuarve në protestat e mësimdhënësve të mërkurës në Teheran ka arritur 200. Shumë nga të arrestuarit janë mësues nga qytete të tjera të tilla si Mashhad, Mahabad, Yazd, Kohkilouyeh, Marivan, Delfan Khomain, Isfahan, Kerman, Shahreza, Anzali, Sabzevar , Robat Karim, Pakdasht, Sanandaj, Qazvin, Shahr-e Kord, Karaj, Hamedan, Oromieh, Sari, të cilët kishin ardhur në Teheran dhe u arrestuan në sulmet nga ana e forcave të shtypëse.

Stampa Email

 • 1
 • 2
Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.