• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 10 Dhjetor 2019, 15:30:39.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Studentët Zhvillojnë Protestë në Universitetin e Teheranit dhe atë Politeknik, Duke Thirrur, “Do Ta Vras Atë Që Vrau Tim Vëlla.”

7 dhjetor - Teheran, Iran- Studentët: duke thirrur me sllogane në mbështetje të kryengritjes mbarëkombëtare, shprehin solidaritet me protestuesit e martirët dhe kundër regjimit

Pavarësisht masave shtypëse të regjimit klerikal, duke përfshirë pozicionimin e agjentëve të inteligjencës, sigurisë dhe me veshje civile përreth universitetit të Teheranit dhe atij Politeknik,

Stampa Email

Protestat në Iran: Numri i të Vdekurve në Kryengritjen e Iranit Shkon Mbi 1,000

Të Rënë për Liri në Kryengritjen e Nëntor-Dhjetorit 2019 në Mbarë Iranin

identifikohen 46 protestues të tjerë të martirizuar 

Znj. Maryam Rajavi: Bota duhet ta dënojë krimin e tmerrshëm kundër njerëzimit, të marrë masa për ta ndaluar atë dhe për t’i liruar të gjithë të burgosurit; mosveprimi është i pafalshëm dhe regjimi do ta interpretojë atë si një dritë jeshile për t’i vazhduar dhe intensifikuar krimet e tij

Organizata e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI/MEK) ka publikuar një listë tjetër të viktimave heroike të kryengritjes së popullit iranian. Numri i të vrarëve në protestat që përfshinë 189 qytete ka shkuar përtej 1,000.

Stampa Email

Protestat në Iran: Numri i Arrestimeve në Kryengritjen e Iranit Shkon Mbi 12,000.

Vala e arrestimeve vazhdon

Thirrje Urgjente për Lirimin e të Burgosurve, Dërgimin  e Misioneve për të Vizituar të Arrestuarit dhe për të Parandaluar Torturimin e Ekzekutimin e Tyre

I tmerruar nga vazhdimi i kryengritjes mbarëkombëtare të popullit iranian, regjimi i mullahëve po e vazhdon valën e gjerë të arrestimeve në mbarë vendin. Numri i të arrestuarve që nga fillimi i kryengritjes ka shkuar në mbi 12,000. Kaq shumë njerëz po arrestohen, saqë burgjet janë mbushur përtej kapacitetit me të arrestuar, dhe një numër i madh i të arrestuarve po mbahen në godina qeveritare, madje edhe në shkolla fillore.

Stampa Email

Numri i të Vdekurve në Protestat e Iranit Shkon Mbi 600; Vala e Arrestimeve Vazhdon

Organizata e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI/MEK) ka shpallur se numri i protestuesve të vrarë nga forcat e sigurisë të Iranit dhe snajperat gjatë kryengritjes së Iranit ka shkuar mbi 600

Publikuar më 01 dhjetor 2019.

Organizata e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI/MEK) ka shpallur se numri i protestuesve të vrarë nga forcat e sigurisë të Iranit dhe snajperat gjatë kryengritjes së Iranit që nisi më 15 nëntor në mbi 187 qytete ka shkuar mbi 600. Deri më sot, MEK ka publikuar identitetet e 194 prej të vrarëve, dhe ka shtuar 15 emra të rinj vetëm sot.

Stampa Email

Përfaqësuesi Politik i IRGC-së: Përmasat e kryengritjes së fundit më të mëdha se të rebelimeve të 2009-ës, 2018-ës. Ka patur përplasje në 110 zona të Provincës Isfahan

Kryengritja në Iran – Nr. 39

Udhëheqësi i Lutjeve të së Premtes në Teheran: Ka patur planifikim të rrezikshëm. Ata kanë bërë luftë me Zotin dhe Drejtësia duhet të veprojë me shpejtësi

Duke folur në grumbullimin e lutjeve të së premtes në Teheran, udhëheqësi i lutjeve Ali Akbari shprehu panik lidhur me përmasat e gjera të kryengritjes së popullit iranian.

Stampa Email

Publikohen 25 Emra të Tjerë të të Vrarëve në Kryengritjen Mbarëkombëtare

Martirët e Protestave të Iranit -Nëntor 2019

Është e Domosdoshme të Dërgohen Delegacione Ndërkombëtare për të Përcaktuar Shkallën e Krimit Kundër Njerëzimit dhe për të Vizituar të Arrestuarit

Organizata e Muxhahedinëve të Popullit të Iranit (PMOI/MEK) ka publikuar 25 emra të tjerë të martirëve të kryengritjes mbarëkombëtare të popullit iranian e cila ka përfshirë 182 qytete. Më parë ishin publikuar 154 emra. Pra deri tani, numri i martirëve emrat e të cilëve janë bërë publikë ka arritur në 179.

Stampa Email

Rouhani dhe Ministri i Brendshëm Shprehin Frikë nga Përmasat e Kryengritjes, Kërkojnë Transmetimin e “Rrëfimeve” të Detyruara, të Nxjerra nën Torturë

Protestat në Iran- nëntor 2019-foto fajli

Publikuar më 28 nëntor 2019.

Kryengritja në Iran – Nr. 37

Znj. Rajavi bën thirrje për dërgimin e një misioni të gjetjes së fakteve që t’i vizitojë të arrestuarit

Ndërkohë që liderët e regjimit iranian po shprehin njëri pas tjetrit frikën nga përmasat e kryengritjes mbarëkombëtare, Hassan Rouhani dhe Ministri i tij i Brendshëm kanë dhënë urdhër për transmetimin e “rrëfimeve” të detyruara nga të arrestuarit.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.