• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 17 Shtator 2019, 18:29:01.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Përkeqësimi i Kushteve të Punës dhe Ekonomisë Ndez Protesta në Qytete të Ndryshme të Iranit

Të hënën u raportuan protesta në qytete të ndryshme të Iranit, përfshirë Teheranin, Shiraz, Assaluyeh, Chabahr, Gachsaran dhe Ahvaz. Protestat vazhdojnë të marrin në shënjestër politikat e korruptuara e destruktive të regjimit dhe mungesën e përgjigjes ndaj kërkesave të popullit. Protestat janë zhvilluar nga :

Protesta nga mbikëqyrësit e bujqësisë në Teheran

Protesta nga pensionistët e kompanisë së komunikimeve në distanca të gjata

Protesa nga punonjësit e Kompanisë Saham-e Edalat

Assaluyeh: Protesta nga punonjësit e Organizatës së Rajonit të Veçantë dhe Pars Energy

Protesta nga punëtorët e Universitetit të Naftës në Gachsaran

Chabahar: protesta kundër prokurorit të regjimit

Protesta nga punë-kërkuesit në Khuzestan

Protesta nga punonjësit e Metro Holding në Teheran

Protesta nga punëtorët e doganës në Qazvin

Protesta nga punonjësit e qeverisë në Neyshabur (Nishapur)

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.