• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 18 Shkurt 2020, 22:20:46.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

IRAN: Të Rinjtë e Rebeluar u Vënë Zjarrin Simboleve dhe Qendrave Represive të Regjimit të Mullahëve në Qytete të Ndryshme

Në periudhën nga 29 shtatori deri më 2 tetor 2019, të rinjtë e rebeluar u kanë vënë zjarrin simboleve të regjimit të mullahëve dhe posterave të Khomeini-t e Khamenei-t në qytete të ndryshme të Iranit, si në Teheran, Ahvaz, Orumiyeh, Neyshabur, Amol, Sabzevar, Kuhdasht, Bandar-Abbas, Khoy dhe Mahshahr.

Rebelët e rinj ngjitën në publik foto të udhëheqësve të Rezistencës Iraniane së bashku me sllogane të tilla si "Duhet me patjetër ta heqim qafe shtypjen dhe padrejtësinë," "Duhet me patjetër ta rrëzojmë regjimin e mullahëve”, "Rroftë Rajavi, poshtë Khamenei." 

 Tehran- A Bassij base


TehranNeyshabur-A Bassij baseSabzevar-A Bassij baseKuhdasht- Mullahs’ teachings centerOrumiyeh - Khamenei’s posterBandar Abbas - Khamenei’s billboardKhoy - Khamenei’s billboardRudsar - Billboard belonging to the Ministry of Intelligence and Security (MOIS)Tehran - Khamenei’s billboardOrumiyeh - Khamenei’s billboardOrumiyeh - Khamenei’s billboardMahshahr - Khamenei’s billboard

 

Posting Resistance leadership’s pictures


Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.