• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Marte 17 Shtator 2019, 18:29:01.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Një Seri Protestash Anti-Regjim Nëpër Iran

Ditët e fundit në Iran janë zhvilluar një seri protestash nga punëtorët, mësuesit, investitorët e plaçkitur, pensionistët dhe anëtarët e stafit të bashkive. Më poshtë janë disa shembuj:

Tubimi i blerësve të rimorkiove në Sirjan të Iranit jug-lindor:

Stampa Email

Klientët e institucioneve kreditore të Iranit vazhdojnë protestat ndaj investimeve të plaçkitura

Shkruar nga Shamsi Saadati më 26 qershor 2019.

Nga Shamsi Saadati

Të martën më 25 qershor, një turmë e madhe klientësh të institucioneve kreditore Caspian dhe Samen al-Hojaj, të cilat janë të lidhura me shtetin, u mblodhën në protestë përpara Bankës Qendrore në Teheran për mos-plotësimin e kërkesave të tyre. Klientët e këtyre institucioneve dhe të disa institucioneve të tjera financiare të Iranit kanë humbur investime me vlerë biliona dollarë vitet e fundit dhe kanë protestuar vazhdimisht për të rifituar fondet e tyre të humbura.

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.