• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Premte 21 Shkurt 2020, 14:11:34.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Të Rinjtë e Iranit Mbrohen nga Sulmet e IRGC-së, u Vënë Zjarrin Qendrave të Shtypjes e Plaçkitjes

Tabriz, Protestuesit në autostradën Pasdaran i vënë flakën një autobusi të forcave të sigurisë së regjimit.

Publikuar më 16 nëntor 2019.

Kryengritja në Iran, Nr. 8

Të rinjtë iranianë pjesëmarrës në kryengritje në qytete të ndryshme u janë kundërvënë sulmeve të Gardës Revolucionare (IRGC) dhe u kanë vënë zjarrin qendrave qeveritare të shtypjes e plaçkitjes si bazat e Bassij e bankat shtetërore, si dhe automjeteve të forcave të sigurisë.

Stampa Email

Britanikja Daily Star: Regjimi i Iranit ‘po përgatitet për luftë’ me qytete raketash të fshehura nën beton

Autor:Aladdin Touran

Raportim nga PMOI/MEK

Iran, 14 tetor 2019—Të dielën, studentët e Universitetit Amir Kabir të Teheranit mbajtën demonstratë në kampusin Farabi në protestë ndaj politikave të administratës së universitetit dhe kostove të paligjshme që u vihen nga menaxherët e universitetit. Pavarësisht se studentët kaluan me orë të tëra në protestë, autoritetet e universitetit nuk iu përgjigjën kërkesave të tyre.

Stampa Email

Iran: Shoferët e Kamionëve dhe Automjeteve të Rënda Rifillojnë Grevën

Iran: Shoferët e Kamionëve dhe Automjeteve të Rënda Rifillojnë Grevën

Një grevë e re nga shoferët e kamionëve dhe automjeteve të rënda filloi sot, e hënë, 23 korrik. Gjatë orëve të para, greva u përhap në shumë provinca të Iranit, duke përfshirë Teheranin, Azerbaixhanin Lindor, Kurdistanin, Isfahanin, Fars-in, Semnan-in, Qazvin-in, Kerman-in, Kermanshah-un, Lorestan-in, Markazi-n, Khorasan Razavi-n, Chahar Mahal-in dhe Bakhtiari-n, Khuzestan-in, dhe Hormozgan-in.

Stampa Email

Iran: Protesta dhe mitingje të punëtorëve

E shtunë, 08 tetor 2016

NCRI - Ekonomia e sëmurë dhe e ngadaltë e regjimit iranian nuk ka qenë në gjendje të përmirësojë jetën e njerëzve edhe pas marrëveshjes bërthamore dhe marrjes së parave. Një fakt i cili mund të shihet qartë në përhapjen e protestave nëpër qytete të ndryshme në Iran kundër udhëheqësve grabitqare të regjimit.

Stampa Email

IRAN: ditët e fundit ka patur 48 akte proteste nga grupe të ndryshme anembanë Iranit

E Shtunë, 29 Gusht 2015 


Në javën e fundit të gushtit, grupe të ndryshme të njerëzve në qytete të Iranit kanë kryer të paktën 48 akte proteste kundër shtypjes, mungesës së pagës, grabitjen e taksave, rritja e tarifave për studentët, mungesën e tmerrshme të nevojave themelore të tilla si uji, dhe vjedhje i pasurisë nga ana e organizatave Marauder lidhur me udhëheqësit e regjimit klerike, në solidaritet me të arrestuarit.

Stampa Email

Copyright © 2020 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.