• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Merkure 21 Gusht 2019, 13:53:25.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Anijet Cisterna të Regjimit Iranian po Humbasin Flamujt por Vazhdojnë t’u Shmangen Sanksioneve Amerikane

 

Shkruar nga Shahriar Kia 

Presioni ekonomik po shtohet mbi eksportet e naftës së regjimit iranian ndërkohë që disa vende të cilat i vënë “flamujt e tyre të lehtësisë” mbi anijet iraniane cisterna për t’i lejuar ato të lundrojnë në mënyrë të ligjshme, kanë hequr nga lista dhjetëra cisterna si pjesë të një fushate botërore presioni mbi transportin detar të regjimit iranian.

Continue Reading

Stampa Email

Tubim e Marshim i Madh nga Përkrahësit e MEK në Londër në Mbështetje të një Irani të Lirë

Anglo-iranianë e deputetë nga të dyja partitë i bëjnë thirrje Qeverisë Britanike që të ndërmarrë një politikë të rreptë ndaj Regjimit Iranian

Komunitetet anglo-iraniane në Mbretërinë e Bashkuar do të zhvillojnë një tubim madhor në Londër të shtunën më 27 korrik, për të shprehur mbështetjen e tyre për protestat dhe grevat e vazhdueshme popullore për ndryshim në mbarë Iranin.

Continue Reading

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.