• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Merkure 21 Gusht 2019, 13:53:25.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

EDITORIAL: Kundërshtarët e Regjimit Iranian Marshojnë për Liri në Kryeqytetin Suedez

Më pak se një javë pas një konference ndërkombëtare pesë-ditore të zhvilluar në Ashraf 3, në Shqipëri, ku jetojnë anëtarët e lëvizjes kryesore opozitare iraniane, Muxhahedinët e Popullit, të njohur edhe si Mujahedin-e Khalq (PMOI/MEK), mijëra kundërshtarë të regjimit iranian marshuan në Stokholm pasditen e së shtunës, duke thirrur në mbështetje të demokracisë dhe lirisë në Iran. Ky ishte një nga tubimet më të mëdha të mbajtura nga iranianët në Suedi vitet e fundit.

Continue Reading

Stampa Email

MEK Zotohet ta Çojë Përpara Betejën Kundër Regjimit Iranian nga Baza e Ashraf-3 në Shqipëri - Washington Times

Grupi më i madh opozitar i Iranit, Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI, Mujahedin e Khalq, ose MEK), ia hapi botës të shtunën dyert e bazës së re qendrore të tij me një valë lëvdatash nga udhëheqës politikë si nga e majta, ashtu edhe nga e djathta, të cilët kishin ardhur nga gati 50 vende dhe të gjithë entuziastë për këtë grup dhe qëllimet e tij, shkroi të dielën Washington Times.

Continue Reading

Stampa Email

Grupi Kryesor Disident Iranian MEK Krijon 'Bazën' e Re në Shqipëri - Washington Times

Shkruar nga Mohammad Sadat Khansari më 13 korrik 2019.

Grupi më i madh opozitar i Iranit, Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (Mujahedin-e Khalq, PMOI ose MEK) do ta hapë bazën e saj të re përpara botës të shtunën me gazetarë, mbështetës dhe mbi 300 figura politike ndërkombëtare mes atyre që priten ta vizitojnë Ashraf-3 rreth 30 milje larg kryeqytetit shqiptar, ka raportuar Washington Times të premten, më 12 korrik 2019.

Continue Reading

Stampa Email

Raport i Veçantë nga Washington Times mbi Marshimin Free Iran 2019 të Mbështetësve të MEK

Shkruar nga Sedighe Shahrokhi 

Washington Times ka publikuar një raport të veçantë prej disa faqesh mbi marshimin ‘Free Iran’  të 21 qershorit 2019 në Departamentin e Shtetit dhe Shtëpinë e Bardhë në Uashington DC. Ky raport përfshin pjesë të rëndësishme nga fjalimet dhe mesazhet e mbështetjes, të bëra nga ligjvënës e ish-zyrtarë amerikanë nga të dyja partitë.

Continue Reading

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.