• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Djele 13 Tetor 2019, 15:21:54.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Maryam Rajavi: Perëndimi duhet të tregojë vendosmërinë për të ndaluar Iranin nga marrja bombë bërthamore

Maryam Rajavi: Perëndimi duhet të tregojë vendosmërinë e nëse ajo është e mundur të ndaloj regjimin iranian nga marrja bombë bërthamore

Bashkëpunimi me regjimin iranian nën flamurin e luftimit ISIS nuk është një zgjidhje, por një recetë për katastrofë

Presidentja e zgjedhur e Rezistencës Iranian Maryam Rajavi tha në një konferencë në Parlamentin Evropian të mërkurën, 10 dhjetor "Perëndimi duhet të tregojë vendosmërinë për të ndaluar Iranin nga marrja bombën bërthamore."

Ajo theksoi se: "Ky program bërthamor nuk gëzon asnjë legjitimitet në sytë e popullit iranian. Sipas shifrave të qeverisë, 12 milionë njerëz iranian janë duke vuajtur nga uria. Ata nuk duan që ky program të vazhdoj..."

Continue Reading

Stampa Email

Video tregon të rinjtë Iranian që i nënshtrohen ndëshkimit çnjerëzor e poshtërues në publik

Një video e marra së fundmi në nëntor tregon Forcat maskuar të Sigurimit të Shtetit të regjimit iranian ku publikisht tregojn rrahjen dhe abuzimin me një grup të rinjsh, ndërsa parakalonin nëpër rrugë të prangosur në pjesën e prapme të një kamioni të hapur.

Çdo vit Forcat e Sigurisë së Shtetit të regjimit iranian kanë arrestuar mijëra të rinjë dhe gra në rrugë nën pretekstin e zbatimit të "Planit të sigurimit publik”.

Continue Reading

Stampa Email

Kancelari i Universitetit Ish-Tehran: regjimi iranian është kumbarë i grupeve të tilla si Shteti Islam

së pari kancelar Universiteti i Teheranit një ish-i burgosur politik, pas rrëzimit të monarkisë në Iran, ka folur në lidhje me torturat që ai ka parë si dëshmitarë, tek sa ka qënë burgosur në burgje të ndryshme në Iran dhe e përshkroi regjimin iranian si nun i grupeve të tilla si Shteti Islamik (ISIS).

Dr Mohammad Maleki, 80, i cili është ndaluar të largohet nga vendi, e krahasoi shtetin islamik të "Republikës Islamike të Iranit" dmth regjimit iranian.

Continue Reading

Stampa Email

Sanksion ndaj Federatës së Volejboll Iran për ndalimin e grave tifoze

Federata Ndërkombëtare e Volejboll (FNVB) ka sanksionuar Iranin të dielën nga organizimi i evenimenteve ndërkombëtare për aq kohë sa gratë nuk janë të lejuar për të parë lojra.

Njoftimi nga FNVB vjen një javë pasi një grua britanike-iranian u burgos për pesë muaj pasi u arrestuan në Teheran sepse donte të marrte pjesë në një ndeshje volejbolli.

Continue Reading

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.