• English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian
 • Last Modified: Djele 20 Tetor 2019, 07:42:15.
 • English
 • French
 • Deutch
 • Italian
 • Arab
 • Spanish
 • Albanian

Regjimi Iranian Ekzekuton 2 Arabë nga Ahvazi të Cilët Ishin Torturuar për të Bërë Rrëfime të Rreme

 

Shkruar nga Mansoureh Galestan më 07 gusht 2019.

Regjimi iranian ka ekzekutuar dy anëtarë të minoritetit arab të Ahvazit, të cilët ishin kundërshtarë të regjimit.

Abdullah Karmollah Chab dhe Ghassem Abdullah, nga minoriteti arab i Ahvazit në Iran, u ekzekutuan në burgun Fajr në qytetin jug-perëndimor Dezful, sipas mediave shtetërore.

Continue Reading

Stampa Email

Anijet Cisterna të Regjimit Iranian po Humbasin Flamujt por Vazhdojnë t’u Shmangen Sanksioneve Amerikane

 

Shkruar nga Shahriar Kia 

Presioni ekonomik po shtohet mbi eksportet e naftës së regjimit iranian ndërkohë që disa vende të cilat i vënë “flamujt e tyre të lehtësisë” mbi anijet iraniane cisterna për t’i lejuar ato të lundrojnë në mënyrë të ligjshme, kanë hequr nga lista dhjetëra cisterna si pjesë të një fushate botërore presioni mbi transportin detar të regjimit iranian.

Continue Reading

Stampa Email

Copyright © 2018 NCRI - National Council of Resistance of Iran. All Rights Reserved.