Sunday, April 5, 2020
Ballina News

News

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 5 Prill 2020

FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore2 Iran: Kriza e COVID-19, Prill 2020 PËRMBAJTJA E KËSAJ FAQEJE DO TË PËRDITËSOHET ME LAJMET E FUNDIT Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi...

Përhapja e Koronavirusit në Irak: Një Tjetër Suvenir i Regjimit Iranian, Përveç Terrorizmit dhe Kaosit

4 prill 2020 Facebook15TëitterPrintEmailPinterestMore7 Për shkak të neglizhencës së zyrtarëve të regjimit iranian, udhëtimet e pelegrinëve dhe udhëtarëve iranianë drejt Irakut, sidomos drejt qyteteve Najaf dhe...

Irani: Fatalitetet e koronavirusëve tejkalojnë 16.800 në 238 qytete

3 Prill 2020 Organizata e Popullit Moxhahedin e Iranit (PMOI / MEK) njoftoi të Premten, në3 Prill 2020, se numri i të vdekurve për Koronavirusin...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 4 Prill 2020

Share to TëitterTëitterShare to FacebookFacebook2Share to PrintPrintShare to EmailEmailShare to PinterestPinterestShare to MoreMore3 Shpërthimi i koronavirusit në Iran: Njerëzit detyrohen të rrezikojnë jetën për shkak...

Zbulimet e Muxhahedinëve të Popullit dhe lajmet e rreme të regjimit iranian kundër Muxhahedinëve në Shqipëri lidhur me Koronavirusin

Nga 21 shkurti e deri më sot, Organizata e Muxhahedinëve, MeK, në përputhje me detyrën e saj patriotike dhe në mënyrë që ta...

Iran- Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Arrin në 16,100 në 237 Qytete

2 prill 2020 Facebook14TëitterPrintEmailPinterestMore12 Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI / MEK) shpalli më 2 prill 2020 se numri i vdekjeve nga Koronavirusi ka arritur në...

Shpërthimi i Koronavirusit në Iran: Forcat Ushtarake Dezertojnë Bazat e Tyre

2 prill 2020 AddThis Sharing Buttons Share to TëitterTëitterShare to FacebookFacebook12Share to PrintPrintShare to EmailEmailShare to PinterestPinterestShare to MoreMore4 Iran, shpërthimi i koronavirusit në garnizonin e Birjand:...

Pyetje & Përgjigje me Ali Safavi-n lidhur me Shkakun e Përhapjes së Koronavirusit në Iran

https://youtu.be/J1A7DsZ3reg Shkruar nga Dr. Ali Safavi 1 prill 2020 Facebook51TëitterPrintEmailPinterestMore15 Ali Safavi nga Komiteti i Punëve të Jashtme në Këshillin Kombëtar të Rezistencës së Iranit: Regjimi iranian po përpiqet ta...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 2 Prill 2020

FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore Iran: Një punonjëse dhe një klient me maska në një bankë në Teheran, për shkak të shpërthimit të koronavirusit -- mars 2020 Iran: Numri i...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 1 Prill 2020

FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore3 Video- Lajme rreth koronavirusit në Iran Drejtori i Spitalit të Ardabil (Khomeini): “Numri i shpallur për rastet me koronavirus është vetëm një pjesëz e së vërtetës” https://youtu.be/4G0UxaGX9Do *** Kryengritjet...

Iran: Vdekjet nga Koronavirusi Arrijnë në 14,700 në 237 Qytete

Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI / MEK) shpalli mbasditen e sotme, më 31 mars 2020, se numri i vdekjeve nga Koronavirusi në 237...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 31 mars 2020

31 Mars 2020 AddThis Sharing Buttons Share to TëitterTëitterShare to FacebookFacebookShare to PrintPrintShare to EmailEmailShare to PinterestPinterestShare to MoreMore Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në...

Iran: Kryengritje në Burgun Sepidar në Ahvaz, në Protestë kundër Përqasjes Kriminale të Regjimit ndaj Katastrofës së Koronavirusit

31 Mars 2020 AddThis Sharing Buttons Share to TëitterTëitterShare to FacebookFacebookShare to PrintPrintShare to EmailEmailShare to PinterestPinterestShare to MoreMore Iran: Kryengritje në burgun Sepidar në Ahvaz Kryengritje të...

Iran: Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi Shkon në Mbi 13,600 në 232 Qytete

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Komëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) 29 Mars 2020 Facebook16TëitterPrintEmailPinterestMore6 Iran: Shpërthimi i Koronavirusit, Mars 2020 Hassan Rouhani tërhiqet me nxitim nga deklaratat...

Përmbledhje e Lajmeve të Fundit – 28 Mars 2020

FacebookTëitterPrintEmailPinterestMore6 Iran: Vdekjet nga Koronavirusi Numri i Vdekjeve nga Koronavirusi në Iran sipas burimeve të PMOI MEK - 13000 Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI) shpalli këtë...

Iran: Kryengritje dhe Zjarre në Burgun e Hamedan, të Burgosurit Arratisen

28 Mars 2020 Facebook4TëitterPrintEmailPinterestMore33 Iran: Kryengritje në burgun e Hamedan Të shtunën më 28 mars 2020, të burgosurit e burgut Alvand në Hamedan protestuan kundër refuzimit nga...