Monday, September 27, 2021

Mini Raporti i së Enjtes për Iranin – 5 Korrik, 2018.

Diplomati i regjimit iranian i arrestuar në Gjermani do të dërgohet në Belgjikë 4 korrik, 2018 – Diplomati iranian i arrestuar në...

Mini Raporti i së Enjtes për Iranin – 28 Qershor, 2018

Publikuar më 28 qershor 2018. Pompeo: Protestuesve në Iran u ka ardhur në majë të hundës lidershipi i vendit Sekretari i Shtetit...

Mini Raporti i së Premtes për Iranin – 22 Qershor, 2018

  Iraniani Akuzohet për Komplotim për të Kontrabanduar Materiale nga Illinois Një padi federale ka akuzuar një biznesmen iranian 56 vjeçar se...

Mini Raporti i së Mërkurës për Iranin – 20 Qershor, 2018

Ekspertët e OKB Nxisin Iranin të Ndalojë Ekzekutimin ‘Arbitrar' të të Dënuarit të Mitur Dy ekspertë të të drejtave të OKB u...

Mini Raporti i së Hënës për Iranin – 18 Qershor, 2018

  Ekzekutimi i një njeriu të pafajshëm në Iran Sot në mëngjes, e hënë, 18 qershor 2018, regjimi i Iranit ekzekutoi...

Mini Raporti i së Premtes për Iranin – 15 Qershor, 2018

  Kupa e Botës 2018: Një stendë afishimi në mbështetje të Iranit kritikohet për përjashtimin e grave Fotoja tregon burra të...

Mini Raporti i së Mërkurës për Iranin – 13 Qershor, 2018

  Ylli indian i shahut tërhiqet nga eventi i Iranit për shkak të rregullit të mbulimit të kokës Indi: Ylli i...

Mini Raporti i së Shtunës për Iranin – 09 Qershor, 2018

Siguria Rajonale Kërcënohet nëse Irani Zihet Ngusht: Folësi i Parlamentit Folësi i parlamentit iranian Ali Larijani tha të premten se siguria në...

BE Duhet të Përballet me Realitetin

 Nga Struan Stevenson ‘Mullahët e Iranit shtypin butonin e panikut’ është titulli i një artikulli informativ nga Struan Stevenson, coordinator i Fushatës për Ndryshimin...

Mini Raporti i së Premtes për Iranin – 08 Qershor, 2018

Gjiganti Kinez i Telekomit ZTE do të Paguajë një Gjobë $1 Bilion Pasi Ka Shkelur Sanksionet e Iranit dhe Koresë së Veriut ...