Friday, July 3, 2020
Ballina News Iran Protests

Iran Protests

Iran: Punëtorët e Kompanisë së Kallamsheqerit Haft Tappeh vazhdojnë grevën e tyre për të 18-ën ditë rresht

Punëtorët e Kompanisë së Kallamsheqerit Haft Tappeh në grevë për të 18-ën ditë rresht në Shush të Iranit jug-perëndimor—2 korrik 2020 Punëtorët e varfër të...

Përkujtimi i Përvjetorit të 20 Qershorit – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe Mbështetësve të Mujahedin-E Khalq (MEK/PMOI) në Mbarë Iranin

Teheran- përkujtimi i 20 qershorit, nga një Njësi Rezistence- 19 qershor 2020   “Massoud Rajavi: Më 20 qershor 1981 ngritëm flamurin e rezistencës.” “Nuk do të pushojmë...

Raporte të vazhdueshme për protesta në mbarë Iranin

Punëtorët e Kompanisë së Kallamsheqerit Haft Tappeh duke protestuar në Shush të Iranti jug-perëndimor Raportim nga PMOI/MEK Iran, 30 qershor 2020—Trazirat po shtohen në mbarë vendin...

Iran: Nderohen Tre Aktivistët e Mjedisit që Humbën Jetën Duke Shuar Zjarrin në Paveh

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) Tre aktivistë të mjedisit kanë humbur jetën në luftë me një zjarr pylli në...

Regjimi Iranian i Rrit Masat Shtypëse për ta Vënë nën Kontroll Shoqërinë e Trazuar dhe për të Shmangur Protesta të Reja

Protestat e Iranit, nëntor 2019 – foto fajli Raportet nga Irani tregojnë se regjimi i mullahëve i ka rritur masat shtypëse. Në zhvillimin më të fundit,...

Iran: Raportohen protesta në qytete të shumta

Njerëz nga të gjitha sferat e jetës po bëjnë protesta në qytete të ndryshme të Iranit   Raportet që vijnë nga qytete të ndryshme të Iranit...

Shpërndarja e Mesazheve të Udhëheqjes së Rezistencës nga Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit e Mujahedin-E Khalq në Teheran e Qytete të Tjera të Iranit

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) 7 qershor 2020 Teheran, Shiraz, Sabzevar, dhe Hamedan- Poshtë Khamenei, lavdi Rajavi-3 qershor 2020 Ditët e...

Iran: Protesta, tubime në Khuzestan dhe Kurdistan

  Punonjës të administratës protestojnë në provincën Khuzestan të Iranit jug-perëndimor Raportim nga PMOI/MEK Iran, 6 qershor 2020—Raporte për protesta dhe tubime te vazhdueshme të mbajtura nga...

Iran: Infermierë e njerëz të tjerë zhvillojnë protesta pavarësisht krizës së koronavirusit

Infermierë në një tubim proteste në Teheran, Iran   Raportim nga PMOI/MEK Iran, 3 qershor 2020—Infermierë e njerëz nga degë të tjera të shoqërisë iraniane po zhvillojnë...

Protesta të reja në qytete të ndryshme të Iranit

Protesta në provincat Khuzestan dhe Kurdistan, Iran Raportim nga PMOI/MEK Iran, 31 maj 2020—Protestat po përshkallëzohen në mbarë Iranin teksa njerëz nga të gjitha sferat e...

Ministri i Brendshëm i Mullahëve Mbulon Krimet Kundër Njerëzimit, Përpiqet Dëshpërimisht ta Minimizojë Numrin e Martirëve të Kryengritjes së Nëntorit

Të rënë për liri - Martirët e Protestave të Iranit -- Nëntor 2019 Duke e pranuar mbylljen e internetit dhe përmasat masive të protestave, Rahmani-Fazli...

Iran: Banorët dhe Fermerët në Farokhshahr Bëjnë Protestë Kundër Konfiskimit të Tokave Bujqësore dhe Ndryshimit të Rrjedhës së Lumit Karoun

Fermerë dhe banorë të Farokhshahr grumbullohen jashtë zyrës së Guvernatorit të Chaharmahal dhe Bakhtiari-26 maj 2020 Të martën, më 26 maj 2020, një numër i...

E përditshmja iraniane Resalat: Populli nuk duron dot më, i duhet vetëm një shkëndijë

Banorët në Gheyzanieh të Iranit jug-perëndimor, duke bllokuar një rrugë me goma makinash në flakë për të shprehur protestën e tyre teksa nëpër shtëpia...

Iran: Forcat e regjimit hapin zjarr mbi fshatarët që kërkojnë ujë të pijshëm

Banorët e fshatit Gheyzanieh në provincën Khuzestan të Iranit jug-perëndimor protestuan ndaj mungesës së ujit të pijshëm dhe forcat e regjimit hapën zjarr Raportim nga...

Protestat vazhdojnë në disa qytete iraniane pavarësisht kërcënimit prej koronavirusitProtestë nga infermierët në Isfahhan

Raportimi nga PMOI / MEK Irani, 22 maj 2020-- Politikat shkatërruese të regjimit iranian gjatë pandemisë së koronavirusit e kanë lënë ekonominë tashmë të sëmurë...

Iran: Raportohen protesta në qytete të shumta pavarësisht pandemisë së koronavirusit

Pensionistë të ushtrisë grumbullohen në Shiraz të Iranit jug-qendror Raportim nga PMOI/MEK Iran, 15 maj 2020—Pavarësisht krizës së koronavirusit që vazhdon në Iran, dhe raporteve që tregojnë...