Monday, July 26, 2021
BallinaNewsIran Resistance

Iran Resistance

Samiti Botëror për Iranin e Lirë 2021-Deklarata Nr.2

Samiti online i iranianëve nga 50,000 lokacione në 105 shtete, me pjesëmarrjen e 1,029 personaliteteve politike nga pesë kontinente, dhe me tubime në 17...

Dita e Parë e Samitit Botëror për Iranin e Lirë 2021

  Samit online me pjesëmarrjen e iranianëve nga 50,000 lokacione në 105 shtete, duke përfshirë tubime në 17 shtete Maryam Rajavi: Instalimi i Raisi-t si president...

Dita e parë e Samitit Botëror për Iranin e Lirë 2021 – Samit online me pjesëmarrjen e iranianëve nga 50,000 lokacione në 105 shtete,...

    Të shtunën, më 10 korrik 2021, filloi Samiti tre-ditor Botëror për Iranin e Lirë -2021, me pjesëmarrjen e iranianëve e mbështetësve të rezistencës nga...

Konferencë Online: Opozita Bën Thirrje për Ndjekjen Penale të Presidentit të Ri të Iranit, Ebrahim Raisi

Në një konferencë online të zhvilluar nga opozita iraniane NCRI, juristë dhe ekspertë të të drejtave njerëzore diskutuan mbi pasojat e ngritjes së Ebrahim...

Iran: Historia e Gjatë e Rezistencës Tregon Dobësinë e Teheranit Pas Zgjedhjeve

  Të dielën, iranianët në mbarë botën morën pjesë në tubime me rastin e Ditës së Dëshmorëve dhe të Burgosurve Politikë. Kjo ditë përkujton kryengritjen e 20...

Rajavi mbi Presidencën Raisi

Udhëheqësja e opozitës iraniane Maryam Rajavi ka nxjerrë një deklaratë për të festuar 40-vjetorin e demonstratës popullore kundër regjimit në Teheran. Në këtë demonstratë të...

Iran: Festohet 40-Vjetori i Fillimit të Rezistencës Mbarëkombëtare

  Iran: Festohet 40-Vjetori i Fillimit të Rezistencës Mbarëkombëtare Festohet 40-vjetori i fillimit të rezistencës mbarëkombëtare kundër regjimit klerikal, demonstratës së 500,000 njerëzve në Teheran, dhe...

Zgjedhjet në Iran 2021: Loja e të Moderuarve Brenda Regjimit Ka Marrë Fund

Mirëseardhja e përhapur publike për thirrjet e Rezistencës Iraniane për të bojkotuar farsën zgjedhore presidenciale të regjimit e ka shtyrë regjimin iranian të intensifikojë...

Zgjedhjet në Iran 2021: Mediat Shtetërore e Pranojnë Rolin e MEK në Udhëheqjen e Shoqërisë

Isfahan dhe Hamedan – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, duke bërë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale të...

Iran – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe Mbështetësve të MEK në Javën e Dytë të Qershorit – Thirrje për Bojkot të Farsës së...

  Mashhad, Sanandaj, dhe Semnan – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, duke bërë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale...

Iran: Mbështetësit e MEK Arrestohen pas Thirrjes për Bojkot të Farsës së Zgjedhjeve

Duke reaguar ndaj thirrjes së rezistencës iraniane për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale dhe nga frika e përshkallëzimit të protestave në mbarë vendin, regjimi klerikal...

Zgjedhjet në Iran 2021: Iranianët Jashtë Vendit Mbështesin Fushatën për Bojkot

Ditët e fundit, pjesëtarët e diasporës iraniane, mbështetës të Organizatës Muxhahedine të Popullit të Iranit (PMOI/MEK), kanë zhvilluar tubime në Europë, duke u dhënë jehonë...

Iran – Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit e MEK Bëjnë Thirrje për Bojkot të Farsës së Zgjedhjeve

Hashtpar-e Tavalesh (provinca Gilan) – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, që bëjnë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale...

Iran – Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit e MEK Bëjnë Thirrje për Bojkot të Farsës së Zgjedhjeve

Hashtpar-e Tavalesh (Provinca Gilan) – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, që bëjnë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale...

Zgjedhjet në Iran 2021 – Mohammad Mohaddessin: Zgjedhjet Presidenciale të Iranit Janë një Parodi, nën Kontrollin e një Njeriu të Vetëm

  Facebook Tëitter LinkedIn Pinterest Reddit Email Print Mohammad Mohaddessin, kryetar i Komitetit të Punëve të Jashtme të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), ka folur rreth zhvillimeve më të fundit...

Zgjedhjet në Iran 2021 – Mohammad Mohaddessin: Zgjedhjet Presidenciale të Iranit Janë një Parodi, nën Kontrollin e Një Njeriu të Vetëm

Mohammad Mohaddessin, kryetar i Komitetit të Punëve të Jashtme të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), ka folur në lidhje me zhvillimet më...