Monday, September 27, 2021

Fushata Keqinformuese e Regjimit Iranian Kundër MEK

  Krijimi dhe shpërndarja e lajmeve të rreme kundër Organizatës Muxhahedine të Popullit të Iranit (MEK/PMOI) është një nga mënyrat e njohura që regjimi i...

Iran: Mesazh nga Massoud Rajavi, 26 Gusht 2020

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) 26 gusht 2020 Përveç vrasësve të vëllait tim Kazem, duhet të sanksionohen e të ndëshkohen...

Elona Gjebrea, Sekretare e Komisionit për Punë të Jashtme të Parlamentit shqiptar dhe ish...

  “Shqiptari ka marrë një vendim të fortë kundër veprimtarive terroriste të regjimit iranian. Ne dëbuam ambasadorin e regjimit iranian dhe tre diplomatë për komplotet...

Mediat e Regjimit Iranian: Frikë nga Kryengritje të Reja në Horizont

Kryengritja e nëntorit 2019 në Iran Më 1 gusht, një faqe shtetërore lajmesh e regjimit iranian, Sotareh Sohb, publikoi një artikull që analizonte dy kryengritjet e...

NCRI Mirëpret Vendimin e Lituanisë për ta Njohur Hezbollah-un si Grup Terrorist 

Lituania etiketon Hezbollah-un si organizatë terroriste Kryetari i Komitetit të Punëve të Jashtme në Këshillin Kombëtar të Rezistencës së Iranit, Z. Mohammad Mohaddessin, e përgëzoi...

Veprimtaritë e Vazhdueshme të Njësive të Rezistencës të MEK: Impakti i Tyre mbi Shoqërinë Iraniane...

  Njësitë e Rezistencës të MEK në Iran Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI/MEK) ka publikuar shumë filmime të veprimtarive të “Njësive të Rezistencës” dhe të...

Iran: Pas Kryengritjeve Masive dhe Mospajtimit Publik, Frika e Teheranit nga MEK Rritet

Ashraf-3, shtëpia e MEK në Shqipëri Deklaratat e fundit publike nga zyrtarët e regjimit iranian kanë qenë goxha të drejtpërdrejta në një mënyrë të pazakontë,...

Presidentja e opozitës iraniane Maryam Rajavi bën thirrje për aksion për të shpëtuar të...

  Maryam Rajavi, Presidentja e zgjedhur e Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) Udhëheqësja e opozitës iraniane Maryam Rajavi, Presidentja e zgjedhur e Këshillit Kombëtar...

Iran: Sulme Kibernetike ndaj Faqes në Internet të MEK

Dështojnë përpjekjet e dëshpëruara të regjimit iranian për ta heshtur zërin e rezistencës Mbrëmjen e së dielës, më 10 gusht, faqja zyrtare në internet e...

Muxhahedinët Iranianë, një komunitet miqësor me popullin shqiptar

  Që nga zhvendosja e anëtarëve të Organizatës Muxhahedine të Popullit të Iranit (PMOI / MEK) në Shqipëri, regjimi iranian është përpjekur me të gjitha mënyrat...