Monday, September 27, 2021

Konferencë Online: Opozita Bën Thirrje për Ndjekjen Penale të Presidentit të Ri të Iranit,...

Në një konferencë online të zhvilluar nga opozita iraniane NCRI, juristë dhe ekspertë të të drejtave njerëzore diskutuan mbi pasojat e ngritjes së Ebrahim...

Iran: Historia e Gjatë e Rezistencës Tregon Dobësinë e Teheranit Pas Zgjedhjeve

  Të dielën, iranianët në mbarë botën morën pjesë në tubime me rastin e Ditës së Dëshmorëve dhe të Burgosurve Politikë. Kjo ditë përkujton kryengritjen e 20...

Rajavi mbi Presidencën Raisi

Udhëheqësja e opozitës iraniane Maryam Rajavi ka nxjerrë një deklaratë për të festuar 40-vjetorin e demonstratës popullore kundër regjimit në Teheran. Në këtë demonstratë të...

Iran: Festohet 40-Vjetori i Fillimit të Rezistencës Mbarëkombëtare

  Iran: Festohet 40-Vjetori i Fillimit të Rezistencës Mbarëkombëtare Festohet 40-vjetori i fillimit të rezistencës mbarëkombëtare kundër regjimit klerikal, demonstratës së 500,000 njerëzve në Teheran, dhe...

Zgjedhjet në Iran 2021: Loja e të Moderuarve Brenda Regjimit Ka Marrë Fund

Mirëseardhja e përhapur publike për thirrjet e Rezistencës Iraniane për të bojkotuar farsën zgjedhore presidenciale të regjimit e ka shtyrë regjimin iranian të intensifikojë...

Zgjedhjet në Iran 2021: Mediat Shtetërore e Pranojnë Rolin e MEK në Udhëheqjen e...

Isfahan dhe Hamedan – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, duke bërë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale të...

Iran – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe Mbështetësve të MEK në Javën e...

  Mashhad, Sanandaj, dhe Semnan – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, duke bërë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale...

Iran: Mbështetësit e MEK Arrestohen pas Thirrjes për Bojkot të Farsës së Zgjedhjeve

Duke reaguar ndaj thirrjes së rezistencës iraniane për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale dhe nga frika e përshkallëzimit të protestave në mbarë vendin, regjimi klerikal...

Zgjedhjet në Iran 2021: Iranianët Jashtë Vendit Mbështesin Fushatën për Bojkot

Ditët e fundit, pjesëtarët e diasporës iraniane, mbështetës të Organizatës Muxhahedine të Popullit të Iranit (PMOI/MEK), kanë zhvilluar tubime në Europë, duke u dhënë jehonë...

Iran – Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit e MEK Bëjnë Thirrje për Bojkot të...

Hashtpar-e Tavalesh (provinca Gilan) – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, që bëjnë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale...