Monday, September 27, 2021

Iran – Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit e MEK Bëjnë Thirrje për Bojkot të...

Hashtpar-e Tavalesh (Provinca Gilan) – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, që bëjnë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale...

Zgjedhjet në Iran 2021 – Mohammad Mohaddessin: Zgjedhjet Presidenciale të Iranit Janë një Parodi,...

  Facebook Tëitter LinkedIn Pinterest Reddit Email Print Mohammad Mohaddessin, kryetar i Komitetit të Punëve të Jashtme të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), ka folur rreth zhvillimeve më të fundit...

Zgjedhjet në Iran 2021 – Mohammad Mohaddessin: Zgjedhjet Presidenciale të Iranit Janë një Parodi,...

Mohammad Mohaddessin, kryetar i Komitetit të Punëve të Jashtme të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI), ka folur në lidhje me zhvillimet më...

Iran: Thirrje për të Parandaluar Ekzekutimin e të Burgosurit Politik Mehran Gharabaghi

  Mehran Gharabaghi, Behbahan Ministria e Inteligjencës dhe Sigurisë (MOIS) e regjimit iranian ka informuar së fundmi familjen e të burgosurit politik Mehran Gharabaghi në Behbahan...

Zgjedhjet në Iran 2021: Bojkoti Elektoral që po Bëhet Gjithnjë e më i Dukshëm...

Bandar Anzali – Veprimtaritë e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësve të MEK, duke bërë thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve të regjimit –...

Zgjedhjet në Iran 2021: Roli i Njësive të Rezistencës të MEK në Bojkotin Mbarëkombëtar...

Rrjeti i MEK, i njohur si Njësitë e Rezistencës, po përhap sllogane anti-regjim dhe thirrje për bojkot të farsës së zgjedhjeve presidenciale të regjimit...

Zgjedhjet në Iran 2021: Iranianët Jashtë Vendit Bëjnë Thirrje për Bojkot Mbarëkombëtar

Njëkohësisht me shtimin e thirrjeve në Iran për bojkot të farsës së zgjedhjeve të regjimit në 2021, emigrantët iranianë dhe njerëzit liri-dashës në shumë vende...

Iran – Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit e MEK bëjnë thirrje për një bojkot...

  Teheran - Aktivitetet e Njësive të Rezistencës dhe mbështetësit e MEK, duke bërë thirrje për bojkotin e zgjedhjeve të rreme presidenciale të regjimit -...

Iran – Thirrje për Bojkot të Zgjedhjeve të rreme të Regjimit Klerikal nga Mbështetësit...

  Qaemshahr, Lahijan dhe Gorgan - Aktivitetet e mbështetësve të MEK dhe Njësive të Rezistencës që bëjnë thirrje për bojkotin e zgjedhjeve të rreme të...

Tubim nga një Grup Familjarësh të Dëshmorëve të MEK në Varrezën Khavaran të Teheranit,...

  Teheran, Khavaran- Mbështetësit e MEK protestojnë kundër shkatërrimit të varreve të njerëzve të tyre të dashur. Shkrimet lexojnë: (Ebrahim) Raisi, Laro i Masakrës së...