Tuesday, December 7, 2021

Iranianët Jashtë Vendit dhe Mbi 100 Ligjvënës Nxisin OKB-në t’i Rivendosë Sanksionet mbi Regjimin...

Anëtarë të diasporës iraniane dhe mbi 100 parlamentarë europianë e arabë i kanë bërë thirrje komunitetit ndërkombëtar t’i rivendosë sanksionet mbi regjimin iranian, njëkohësisht...

SHBA nis procesin për t’i rikthyer sanksionet e Kombeve të Bashkuara mbi regjimin iranian

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara Shtetet e Bashkuara e kanë informuar të premten Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara se kanë...

Rezoluta e Re e IAEA-së Konfirmon Ambiciet Bërthamore të Regjimit Iranian, Bota Nuk Duhet...

Bordi i guvernatorëve të IAEA-së Bordi i Guvernatorëve të Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Atomike i ka bërë thirrje regjimit iranian të premten që të mos ia...

IAEA: Regjimi Iranian Ka Shkelur Traktatin e Mos-Proliferimit Bërthamor

Ndërtesa e IAEA në Vienë E domosdoshme të ri-imponohen gjashtë rezolutat e Këshillit të Sigurimit të OKB-së dhe të aktivizohet mekanizmi i zgjidhjes sw konfliktit  Dy...

Monitoruesi Bërthamor i OKB-së: Regjimi Iranian Është Duke i Shkelur të Gjitha Kufizimet e...

6 qershor 2020 Ndërtesa e IAEA Monitoruesi bërthamor i Kombeve të Bashkuara tha të premten se regjimi iranian ka vazhduar t’i shkelë të gjitha kufizimet e...

Fuqitë Europiane, EU3 Vënë në Lëvizje Mekanizmin për Zgjidhjen e Mosmarrëveshjeve

Pakti Bërthamor me Iranin: EU3 Vënë në Lëvizje Mekanizmin për Zgjidhjen e Mosmarrëveshjeve Shkruar nga një Shkrimtar i Stafit më 14 janar 2020. ...

Franca Dërgon Diplomatin e Lartë në Iran Ndërkohë që Regjimi Shkel Kufirin e Pasurimit...

Të martën, Franca dërgoi një diplomat të lartë në Iran, duke iu bashkuar Gjermanisë dhe Britanisë në thirrjet ndaj regjimit të mullahëve për t’i...

Macron Paralajmëron Rouhani-n për Pasojat Nëse Regjimi Iranian e Shkel më Tej Paktin Bërthamor

Shkruar nga Shahriar Kia  Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, i tha të shtunën Presidentit të regjimit iranian, Hassan Rouhani, se është thellësisht i shqetësuar nga...

Senatorët Cruz, Cotton dhe Rubio e nxisin SHBA-në që ta rrisë presionin mbi programin...

Senatorët amerikanë Ted Cruz (R-Texas), Tom Cotton (R-Ark.) dhe Marco Rubio (R-Fla.) këtë javë i dërguan një letër Presidentit Donald Trump për t’iu kundërvënë...

IRAN: Mullahët Përshkallëzojnë Fushatën Denigruese Kundër MEK për t’iu Kundërvënë Rritjes së Rolit të...

Komente nga Ali Safavi, anëtar i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) në një intervistë me NCR-Iran.org: “Përpjekja e dëshpëruar...