Monday, September 27, 2021

News

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Regjimi Iranian e Ka Varrosur me Nxitim Navid Afkari-n, por Nuk do të Mundet...

  Miqtë dhe familjarët e Navid-it nderojnë kujtimin e tij Regjimi iranian e ka varrosur me nxitim dhe në fshehtësi trupin e Navid Afkari, një kampion...

Iran: Pas Varjes së Navid Afkari-t, Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit e MEK i...

Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) 14 shtator 2020 TëitterFacebookLinkedInPrintEmailMore11 “Kryengritja, Përgjigjja ndaj Ekzekutimit” Ekzekutimi i protestuesit të ri dhe kampionit kombëtar të...

Iran: Përditësim Lidhur me Koronavirusin, Mbi 103,000 Vdekje, 14 Shtator 2020

Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI-MEK) shpalli mbasditen e sotme, 14 shtator 2020, se Koronavirusi ua ka marrë jetën mbi 103,000 njerëzve në 431 qytete të Iranit....

Letër e përbashkët e laureatëve të Nobelit drejtuar Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të...

Regjimi Iranian ka ekzekutuar të burgosurin politik Navid Afkari pasi e ka torturuar për ta detyruar të pranojë akuzat. Dënimi i tij me vdekje...

Dënohet Botërisht Regjimi Iranian për Ekzekutimin e Navid Afkari

  Regjimi iranian ka ekzekutuar Navid Afkari-n, një kampion mundjeje i arrestuar gjatë protestave të mëdha të Iranit në 2018-ën, pavarësisht fushatave globale për ndalimin...

Iran: Njësitë e Rezistencës dhe Mbështetësit Festojnë Fillimin e Vitit të 56-të që nga...

  Njësitë e Rezistencës dhe mbështetësit e Mujahedin-Khalq (PMOI/MEK) kanë festuar fillimin e vitit të 56-të që nga themelimi i Organizatës, në Teheran e shumë qytete të...

MEK: Regjimi i Iranit Shkatërron Varret e Viktimave të Masakrës së 1988-ës

  Një varr masiv i anëtarëve të MEK në Ahvaz të Iranit jug-perëndimor Organizata Muxhahedine e Popullit të Iranit (PMOI/MEK) raportoi të premten se regjimi i...

Regjimi Iranian Ka Ekzekutuar Navid Afkari-n: BE Duhet ta Dënojë këtë Mizori dhe ta...

Regjimi iranian ka ekzekutuar Navid Afkari-n, një kampion mundjeje i arrestuar gjatë protestave të mëdha të Iranit në 2018-ën, pavarësisht fushatave ndërkombëtare kundër ekzekutimit...

Lajmet e fundit: Regjimi klerikal në Iran vari mundësin Navid Afkari

    Regjimi Iranian ka ekzekutuar të burgosurin politik Navid Afkari pasi e ka torturuar për ta detyruar të pranojë akuzat. Dënimi i tij me vdekje...

MEK: Si e plaçkit ekonominë e Iranit Korpusi i Gardës Revolucionare Islamike

Korpusi i Gardës Revolucionare Islamike (IRGC) u themelua në fillim të viteve 1980 Që në fillim, IRGC është marrë me shtypjen e disidentëve të regjimit IRGC...