Saturday, January 22, 2022

Pozicioni i Qeverisë Iraniane Dyzet Vjet pas ‘Eksportit të Revolucionit’

Qeveria e Iranit, një sistem me botëkuptim retrospektiv dhe devijant, që nga fillimi i saj nuk ka qenë një strukturë bashkëpunuese me botën aktuale....

Raporti i SHBA mbi Terrorizmin e Regjimit Iranian Sjell në Kujtesë Kërcënimet në Rritje...

Në vjetor mbi terrorizmin, Departamenti i Shtetit i Shteteve të Bashkuara nënvizon kërcënimet terroriste që paraqet regjimi iranian. Ky raport ringjall nevojën për të...

Iran: Sekuestrimi i Armëve dhe Çështja Gjyqësore Nxjerrin në Pah Nevojën për ta Konfrontuar...

Më 9 shkurt 2020, autoritetet e SHBA sekuestruan tre raketa tokë-ajër të tipit “358” (më sipër) dhe 150 raketa të komanduara anti-tank “Dehlavieh”. Të martën,...

Apeli i Terroristëve Iranianë me Shumë Mundësi do të Dështojë, por Nevojitet Veprim i...

Të mërkurën, një gjykatë në Belgjikë dëgjoi apelin e paraqitur nga avokatët e tre operativëve iranianë të cilët u dënuan në fillim të këtij...

Kërcënimet Terroriste të Pazgjidhura të Iranit në Europë

Gjykata belge ka vazhduar të dëgjojë apelimin e avokatëve për tre operativët iranianë, të cilët u kapën duke tentuar të kryenin një komplot terrorist...

Diplomati i Iranit akuzohet për një atentat në Norvegji

 Ambasada iraniane, Oslo, Norvegji Një shtetas libanez dhe një ish-diplomat i lartë iranian në ambasadën e regjimit në Oslo janë akuzuar për përfshirje në vrasjen...

Zbulimi i fundit i NCRI nënvizon nevojën për një politikë të fortë kundrejt regjimit...

  Të mërkurën, Zyra Përfaqësuese e Shteteve të Bashkuara të Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI-SHBA) zbuloi detajet e programit masiv të UAV të...

Rezistenca Iraniane Dënon Komplotin e Regjimit Klerikal Kundër Znj. Masih Alinejad dhe Katër Iranianëve...

  Shkruar nga Sekretariati i Këshillit Kombëtar të Rezistencës së Iranit (NCRI) 14 korrik 2021 Rezistenca Iraniane dënon fuqishëm komplotin e Ministrisë së Inteligjencës të regjimit klerikal...

Iran: Katastrofa e Fluturimit 752 Konsiderohet si Terrorizëm Iranian, Duke Nxitur Kështu Thirrje të...

Gjykata e Lartë e Drejtësisë në Ontario Të enjtën, Gjykata e Lartë e Drejtësisë në Ontario nxori një vendim lidhur me çështjen e hapur kundër...

Rezistenca iraniane bën thirrje për ndalim të menjëhershëm të vrasjeve

Rezistenca iraniane thekson se regjimi i mullahëve luftëtar, armiku i Fatah dhe Organizata Çlirimtare Palestineze, është e vetmja parti që do të përfitojë nga...