Friday, January 21, 2022

Regjimi klerikal burgos mbështetësit e PMOI/MEK në Iran

Arrestimet janë reagimi i mullahëve ndaj afrimit të përvjetorit të dytë të kryengritjes së nëntorit 2019 Regjimi klerikal burgos mbështetës të PMOI/MEK në Iran. Nga frika...

Susan Rezaiipour e varur në Qazvin; gruaja e 122-të e ekzekutuar që nga viti...

Susan Rezaiipour e varur në Qazvin; gruaja e 122-të e ekzekutuar që nga viti 2013Susan Rezaiipour u var në burgun qendror të Qazvinit në...

Mësuesja e burgosur Nosrat Beheshti nis grevë urie në Vakilabad  

Mësuesja e burgosur Nosrat Beheshti ka nisur një grevë urie në burgun Vakilabad të Mashhadit. Zonja Beheshti filloi grevën e urisë më 24 tetor...

Nëna vdes nga ataku në zemër pas ekzekutimit të bijve

Nëna e vëllezërve Mohammadi pësoi atak në zemër pasi mësoi për ekzekutimin e njëkohësishëm të dy djemve të saj në burgun Sepidar në Ahvaz....

Arrestimi arbitrar i një gruaje shtatzënë dhe një nëne me fëmijën e saj të...

nga e majta në të djathtë: Saada Khedira- Mitra Taghipour Forcat e sigurisë arrestuan një grua shtatzënë, së bashku me një nënë dhe fëmijën e...

E burgosura politike kurde Mojgan Kavousi është transferuar në mënyrë të paligjshme dhe është...

E burgosura politike kurde Mojgan Kavousi, në komunikimet me familjen e saj, ka zbuluar kushtet e tmerrshme në një qendër paraburgimi për gra në...

Fotografja Farahnaz Khalili, 25 vjeç, ka kryer vetëvrasje pas refuzimit të çështjes së saj...

  Fotografja Farahnaz Khalili, 25 vjeç, ka kryer vetëvrasje pas refuzimit nga gjykatësi të padisë së saj për sulm fizik dhe abuzim. Farahnaz Khalili ishte nga Bushehr....

Ndalimi për gratë solli moslejimin e të gjithë spektatorëve për të parë ndeshjen

  Ekipet e futbollit të Iranit dhe Koresë së Veriut luajtën lojën e tyre në mungesë të spektatorëve në Stadiumin Azadi të Teheranit më 12...

Aktivisten e të drejtave të grave, Monireh Arabshahi,  e rikthejnë në burg ndërkohë që...

Aktivistja e të drejtave të grave, Monireh Arabshahi Aktivistja e të drejtave të grave, Monireh Arabshahi, është detyruar të paraqitet në burgun Kachouii në Karaj...

Vrasja e një gruaje të re, Faezeh Malekinia, zemëron publikun   

  Vrasja e një gruaje të re, Faezeh Malekinia, ka zemëruar publikun në Kurdistan dhe pjesë të tjera të Iranit.Një grup aktivistësh kurdë për të...